MICROSOFT 365, EEN KRACHTIG PRODUCT DAT WE BIJ OFFIMAC AANBIEDEN.

M365 is een uitgebreid pakket van productiviteitstools en cloudservices die zijn ontworpen om uw bedrijf efficiënter te laten werken en uw team samenwerking te verbeteren.

Er zijn verschillende redenen waarom M365 een sterk product is en waarom het uw bedrijf ten goede kan komen:
  • Volledige suite van productiviteitstools: Microsoft 365 omvat de meest recente versies van bekende en veelgebruikte software, zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Deze tools stellen uw medewerkers in staat om hun werk effectief en efficiënt uit te voeren, documenten te maken en bewerken, presentaties te maken en e-mails te beheren.

 

  • Cloudgebaseerde samenwerking: Met Microsoft 365 kunnen uw medewerkers in realtime samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties. Ze kunnen tegelijkertijd wijzigingen aanbrengen, opmerkingen toevoegen en de voortgang van het werk volgen. Dit verbetert de productiviteit en vereenvoudigt de samenwerking, vooral als uw team op verschillende locaties werkt.

 

  • E-mail en agenda-functionaliteit: Microsoft 365 biedt uitgebreide e-mail- en agendafuncties met Microsoft Exchange Online. U kunt e-mails verzenden en ontvangen met uw eigen domeinnaam, agenda’s delen en vergaderingen plannen. Deze functies zorgen voor een georganiseerde en gestroomlijnde communicatie binnen uw bedrijf.

 

  • Veilige opslag en bestandsdeling: Met OneDrive voor Bedrijven, de cloudopslagservice van Microsoft 365, kunnen uw medewerkers bestanden veilig opslaan en delen. Het biedt voldoende opslagruimte en maakt het gemakkelijk om bestanden te delen met collega’s, zowel binnen als buiten uw organisatie. Bovendien kunt u met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals gegevensversleuteling en toegangscontroles ervoor zorgen dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn.

 

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Microsoft 365 is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. U kunt het aantal gebruikers eenvoudig uitbreiden of verminderen, afhankelijk van de groei van uw bedrijf. Bovendien biedt Microsoft regelmatig updates en nieuwe functies om ervoor te zorgen dat u altijd over de nieuwste tools en mogelijkheden beschikt.

 

  • Integratie met andere Microsoft-services: Microsoft 365 integreert naadloos met andere Microsoft-services, zoals SharePoint, Teams en Power BI. Hierdoor kunt u een geïntegreerde werkomgeving creëren waarin uw team effectief kan samenwerken, informatie kan delen en gegevens kan analyseren.

Bij Offimac hebben we uitgebreide ervaring in het implementeren en ondersteunen van Microsoft 365 voor bedrijven van elke omvang. We zorgen voor een soepele overgang naar Microsoft 365 en bieden ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw team het maximale uit deze krachtige toolset haalt.

Contacteer onze specialisten voor meer info : infrasales@offimac.com

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen naast hardware en systemen: