Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

APPS EN WEB PORTALEN VOOR INTERNE EN EXTERNE TOEPASSINGEN

Wat denk je van apps of web toepassingen voor je verkoop, service of administratie?
Ben je op zoek naar software om klanten via het web 24/24 te bedienen of informeren?
En wil je ook meer weten over de voordelen van web toepassingen voor jouw bedrijf?

 

Het internet is niet meer weg te denken in de wereld van vandaag. We zijn allemaal vertrouwd met apps, websites en web portalen. Maar denk je er ook aan om deze in te zetten voor jouw bedrijf? Dan zijn wij graag de gesprekspartner voor jou! 

Bij ons vind je apps en web portalen voor de KMO. En als we ze niet standaard beschikbaar hebben, dan bouwen wij ze graag op maat.

rental offimac clients

APPS

Onze ERP en CRM software is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is de beste software voor KMO-bedrijven. Want dit platform vermindert je administratie, verbetert je interne werking en helpt je kosten besparen. Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken, omdat informatie snel doorstroomt. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met deze ERP en CRM software beschik je over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van je processen verbetert. En die er voor zorgt dat je bedrijf korter op de bal kan spelen.

En het interessante is dat Business Central zelf als een app beschikbaar is en zo ook kan gebruikt worden. Daarnaast zijn er heel wat standaard extra apps ook voor beschikbaar. Wij assisteren je graag bij het zoeken en implementeren van geschikte apps voor de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf. Daarnaast kunnen wij ook apps op maat bouwen. En we beschikken over oplossingen om bedrijfssoftware naar apps om te zetten.

 

rental offimac business central rental software

Je kan de apps van Business Central uitbouwen zoals je wil. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen van onderneming.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps laten aanbrengen. En ook wat maatwerk bijvoorbeeld. Deze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.

 

WEBPORTALEN

Je wilt informatie consulteren vanop de baan of de werf? Denk je er aan om uw medewerkers hun verlof laten aanvragen of bekijken via een web systeem? Wil je klanten toegang geven tot informatie zoals facturen, servicerapporten of andere documenten? Of zoek je een oplossing om inkomende communicatie naar de juiste personen te routeren binnen uw organisatie?

Hogerstaande zijn slechts enkele voorbeelden van het gebruik van onze web portalen.

Web portalen hebben vele voordelen. Zij zorgen er voor dat mensen snel en permanent zaken kunnen consulteren. En dat dit kan wanneer zij willen. Want web systemen zijn 24/24 beschikbaar. En zij zorgen er voor dat informatie goedkoop bij uw klanten of medewerkers komt, ook buiten kantooruren bij wijze van spreken.

Contacteer ons om te bespreken wat onze web portalen voor jouw bedrijf kunnen doen!

 

 

WE GEBRUIKEN DE KRACHTIGE MOGELIJKHEDEN VAN MICROSOFT POWER

Microsoft heeft tal van toepassingen en platformen die samen een zeer krachtig ecosysteem vormen. En die oplossingen worden door Microsoft met elkaar geïntegreerd worden. Zodat klanten een sterk digitaal geheel krijgen, maar vooral ook: zodat klanten zeker zijn van de continuïteit en samenwerking van hun IT.

Met Power Apps kunnen we apps en portalen bouwen die gemakkelijk verbindingen maken met data. En met Power BI leveren we een zeer krachtige oplossing voor managementrapportering en business intelligence. Power Automate laat ons toe verbindingen met honderden apps en services te maken om werkstromen te automatiseren. En de Power Virtual Agents leveren chatbots om in gesprek te gaan met klanten en medewerkers.

Het Microsoft Power-platform is echt zeer krachtig en omvat moderne, innovatieve toepassingen voor digitalisering.

Meer weten over de mogelijkheden van Power? Contacteer ons om te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen doen!

rental offimac clients

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

Omdat we we zelf geen ICT-afdeling in huis hebben, is het voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?