Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

CLOUD OPLOSSINGEN MET MICROSOFT AZURE

Denk je er aan om heel jouw IT in de cloud te brengen?
Wil je weten wat er kan inzake cloud computing?
Of wil je (voorlopig) slechts met enkele toepassingen op deze manier werken?

 

Ook hiervoor zijn wij graag je partner. Want cloud computing biedt veel voordelen. En het is een wereld in volle beweging.

Maar er is niet 1 oplossing, er zijn er meerdere mogelijk. Welke aanpak jouw bedrijf ook verkiest, wij denken graag met je mee en hebben oplossingen in huis. En we kunnen daarbij een groeipad uittekenen van bijvoorbeeld mail naar online back-up van je data, naar specifieke toepassingen en finaal naar volledige ICT in de cloud.

CLOUD OPLOSSINGEN IN VERSCHILLENDE MOGELIJKE VERSIES

De meeste bedrijven gebruiken vandaag de dag Office365 en Outlook mail in de cloud. En het aantal toepassingen dat we allemaal in de cloud gebruiken zal zeker alleen maar toenemen. Want online softwaregebruik is niet meer te stoppen.

Ook jij en je bedrijf gebruiken dus waarschijnlijk wel al oplossingen in de cloud. Maar hoe zie je dit voor al je andere toepassingen?

Ben je een bedrijf dat relatief lichte IT heeft met niet te veel toepassingen? Of wil je af van een server in je eigen bedrijf en alles in de cloud zetten? Dat kan een heel bewuste keuze zijn. Bijvoorbeeld omdat je geen infrastructuur hiervoor wil inrichten in jouw bedrijf. Of omdat je zaken sowieso zoveel mogelijk wil uitbesteden. Een specifieke private omgeving is dan waarschijnlijk de beste oplossing voor jouw bedrijf. Het is een oplossing waarop je servers op het internet huurt en waar je al je toepassingen en data op kan stockeren. Zodat al je ICT daar gecentraliseerd wordt.

Wil je specifieke softwaretoepassingen zoals ERP of CRM gebruiken in de cloud? Misschien biedt je leverancier dat kant-en-klaar aan als online Software-as-a-Service (Saas). Maar misschien ook niet. Ook hiervoor bestaan er meerdere vormen van oplossing. Je kan dit doen in een eigen private omgeving  of in een omgeving die je deelt met anderen (maar vakkundig afgeschermd). Bepaalde software wil je misschien in de cloud gebruiken, terwijl je sommige andere software misschien toch weer eerder liever lokaal draait. Je kan dus naar een mix van beide werelden gaan voor al je toepassingen. En dit noemt men dan ook hybride cloud computing. 

Hybride is een vorm van IT die we ook meer en meer zullen terugzien. Ook omdat vandaag de dag zijn nog niet alle pakketten klaar voor de volledige online cloud. En omdat sommige pakketten soms toch beter lokaal blijven gebruikt worden.

Los van hogerstaande toepassingen gebruiken veel bedrijven vandaag de dag de cloud ook om online back-up van hun bestaande data te doen.

Hoe dan ook, cloud computing heeft vele toepassingsmogelijkheden.

Het platform dat wij voor het bouwen van cloudoplossingen gebruiken is Microsoft Azure. Kijk naar het filmpje hiernaast om meer te weten hierover. En hieronder vind je ook meer over enkele van de mogelijkheden met Azure:

blank

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?