ICT EN SOFTWARE VOOR DE EVENEMENTEN- EN AV-BRANCHE

Ben je op zoek naar goede software voor de evenementen- en AV-sector?
Wil je snel en efficiënt werken met zo weinig mogelijk administratie? Dan moeten we eens praten!

 

Bij ons vind je de beste IT en software voor evenementen en AV. Want wij hebben kant-en-klare software voor je branche. En dit voor elke afdeling van jouw bedrijf. Wij hebben ijzersterke software voor verhuur, eventprojectbeheer, planning, services, transport en logistiek. Daarnaast vind je binnen ons pakket ook modules voor CRM, boekhouding, financieel beheer, personeelsadministratie en nog veel meer. En er zijn meer dan 1.000 extra apps beschikbaar. Zodat je 1 sterke ICT-totaaloplossing krijgt die naadloos samenwerkt, en waarmee je heel je bedrijf efficiënt kunt aansturen. Want bij ons kan alles vanuit 1 softwarepakket. En daarmee zorgen we voor een betere organisatie, minder stress en meer rendement voor jou.

Door onze ervaring en referenties in de sector weten wij hoe we jou kunnen helpen. Dus laat ons kennismaken!

rental offimac clients

UNIEKE TOTAALOPLOSSINGEN VOOR JOUW SECTOR

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor jouw branche. En daarmee zijn we uniek. Want wij zijn de enige in België die zowel als expertise, hardware en software voor evenementen en AV levert. Het grote voordeel hiervan is dat onze aanpak jouw bedrijf tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat je goede oplossingen krijgt. Maar vooral ook omdat je heel ICT-wensen kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel dat samenwerkt. En dat is hoe het in de evenementen en AV er aan toe moet gaan: er moet snel en efficiënt samengewerkt worden.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

ONZE BEDRIJFSSOFTWARE MAAKT ECHT HET VERSCHIL

Onze bedrijfssoftware vermindert uw administratie, verbetert je interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie sneller doorstroomt. En mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met onze software beschik je over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat je kort op de bal kan spelen.

 

rental offimac business central rental software

Je kan je systeem modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor als onderweg graag met hun softwarepakket. 

Wil je graag meer weten over onze specifieke software? Via onderstaande knop kom je meer te weten over enkele van de toepassingen die we in ons aanbod hebben: 

OFFIMAC BEDRIJFSSOFTWARE: DE VOORDELEN

Onze software voor evenementen en AV is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor je bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van jouw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

WE LATEN GRAAG EEN KLANT UIT DE VERHUUR AAN HET WOORD:

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?