Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BUSINESS CENTRAL IS KRACHTIGE MICROSOFT BEDRIJFSSOFTWARE

Denk je aan goede software om jouw bedrijf mee aan te sturen?
Zoek je een betrouwbare, betaalbare en toekomstgerichte oplossing hiervoor?
En heb je al kennisgemaakt met de moderne en mobiele software Business Central?

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is software voor bedrijfsadministratie, planning en management. Het doel van deze software is om processen efficiënt aan te sturen, administraties te verlichten en kosten te verlagen. 

Sinds 1996 implementeert Offimac bedrijfssoftware van Microsoft. Deze software heette toen nog Navision. En dankzij haar lange historiek met Navision is Offimac vandaag 1 van de meest ervaren Microsoft Business Central partners in België. Naast veel ervaring en expertise beschikt Offimac ook over veel sectorspecifieke oplossingen voor Business Central. Al deze factoren samen maken dat je voor Business Central software zeer goed zit bij Offimac!

rental offimac clients

MICROSOFT IS MARKTLEIDER IN BEDRIJFSSOFTWARE VOOR KMO

Het Deense softwarehuis Navision werd in 2002 opgekocht door Microsoft en omgevormd tot Microsoft Dynamics. Onder Microsoft groeide Dynamics NAV uit tot een wereldwijde marktleider. Het is een zeer succesvolle bedrijfssoftware met meer dan 160.000 klanten in 195 landen. En vandaag heet dit pakket niet meer NAV of Navision, maar Business Central.

NAV werd in oktober 2018 hernoemd in Microsoft Dynamics 365 Business Central on-premise.

En Business Central is hierdoor ook meteen marktleider in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Maar door de komst van een volledige cloudversie sinds april 2019 zal dit pakket ongetwijfeld nog meer nieuwe klanten winnen. Zowel binnen de bestaande doelgroepen als bij startende ondernemingen. 

 

blank

BUSINESS CENTRAL SOFTWARE AUTOMATISEERT ELKE AFDELING

Dit softwarepakket heette eerst Navision. Later werd het Microsoft Dynamics NAV genoemd. En sinds 2018 heet deze software Dynamics 365 Business Central.

Dit is een software die zich richt op kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is ook een software die zowat alle afdelingen van het KMO-bedrijf kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat medewerkers slechts 1 pakket moeten aanleren. En dat zij zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt dit pakket heel erg op Microsoft Office en werkt het er ook perfect mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dan Microsoft Dynamics 365 Business Central door miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt werd. Want het hoeft meer dan 160.000 in 195 landen. En bovendien is Business Central ook al lang marktleider in de Benelux.

 

Integratie met Microsoft Office verzekerd

Microsoft Dynamics Business Central is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook. En dat zorgt voor een zeer herkenbare software. Deze integratie maakt het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk. Want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office. En iedereen zal daardoor ook snel met Business Central vertrouwd zijn. Want werken met Microsoft producten is zeer aangenaam. Omdat Microsoft veel aandacht besteedt aan een goede gebruikerservaring.

De productiviteit van medewerkers staat centraal in heel het pakket. Want gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven. En het systeem zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Klanten moeten nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden. En iedereen binnen het bedrijf kan er dankbaar gebruik van maken. Want hierdoor kunnen klanten ook meer rendement en efficiëntie in hun bedrijf realiseren. En uiteraard snel hun investering terugverdienen. Medewerkers moesten minder tijd steken in gegevens ingeven. En zij kunnen zich concentreren op meer productieve taken ten behoeve van klanten.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in de software. Maar iedere gebruiker kan voor zichzelf heel makkelijk nog meer lijstjes en overzichten maken. En haast alle data kan ook steeds naar Excel overgezet worden. Zodat men daarin ook grafieken kon aanmaken die men in Excel al gewoon was. En er zijn ook nog de extra krachtige rapporteringstools die Microsoft Dynamics met Power BI aanbiedt. Want op die manier kan iedere specifieke gebruiker de juiste rapportering op zijn/haar maat maken.

 

Cloud, lokaal, standaard, extra apps, maatwerk … Business Central is een zeer flexibele oplossing

Zoals het moderne software past kan dit pakket op servers in het bedrijf geïnstalleerd worden. En u kan Business Central ook helemaal vanuit de cloud gebruiken. Organisaties konden klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen. En later doorgroeien naar meer. Ook dat is mogelijk. Want Microsoft wil klanten laten groeien zoals zij het wensen.

Vindt u niet alles wat u zoekt standaard in de software? Geen probleem. Er zijn duizenden add-ons en apps van partners zoals Offimac die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Offimac heeft zo onder meer oplossingen voor bouw, installatie, verhuur en services. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden. Zodat iedere klant kan komen tot de gewenste samenstelling van Business Central.

 

Offimac is expert met jarenlange ervaring en extra kant-en-klare modules voor specifieke sectoren

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac is al 40 jaar actief in bedrijfssoftware. Doorheen al deze jaren hebben wij heel wat ervaring in vele sectoren opgedaan. En natuurlijk hebben we daardoor ook een schat aan expertise in huis. Zowel in tal van sectoren als in de ERP software van Microsoft zijn wij een gewaardeerd expert. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision in België, toen het nog niet of Microsoft Dynamics NAV heette. En daar zijn we tot op vandaag nog steeds heel blij om. Onze jarenlange ervaring vertaalden wij ook in kant-en-klare modules en apps voor Microsoft Dynamics NAV. En later voor Business Central. Zodat we onze klanten nog sneller konden helpen schakelen met functionaliteiten op maat van hun branche. En ze ook in de toekomst verzekerd zijn van tal van sectorspecifieke verbeteringen.

 

BEKIJK DEZE FILMPJES OVER MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Business Central is het nieuwste Microsoft Dynamics product. En het is een oplossing die verder bouwt op Microsoft Office 365. Want met Business Central software kan u doorgroeien naar meer administratieve en verkooptoepassingen bovenop Office. In die zin richt Dynamics 365 Business Central zich dus ook heel sterk op startende bedrijven die naast Office 365 iets meer functionaliteit zoeken zonder zware investeringen. Maar iedere onderneming van éénmanszaak tot KMO behoort tot doelgroep van deze bedrijfssoftware. 

BUSINESS CENTRAL IS KRACHTIGE EN BETROUWBARE BEDRIJFSSOFTWARE 

Business Central software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie efficiënt doorstroomt van order tot facturatie. En zodat mensen geen nodeloos werk moeten doen. Bovendien krijgen bedrijven daardoor ook meer tijd voor hun klanten. En kunnen ze zorgen dat de zaken volgens planning verlopen. Met Business Central software beschik je over een geïntegreerde oplossing die erg betrouwbaar is. En die er voor zorgt dat jij korter op de bal kunt spelen. 

rental offimac business central rental software

Je kan je pakket modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk laten maken bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kunt inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel in de productiehal, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket. 

Met de Business Central software krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Microsoft wil de beste bedrijfssoftware zijn. En met meer dan 160.000 klanten in 195 landen is Microsoft Dynamics 365 Business Central een zeer stabiele, vaste waarde. Deze grote klantenbasis garandeert stabiliteit. Zij zorgt er voor dat klanten digitale zekerheid krijgen, en dat Microsoft ook blijft investeren voor de lange termijn. En dat biedt grote voordelen voor klanten.

Business Central software werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint, PowerBI, PowerApps en nog andere software. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over Microsoft Dynamics 365 Business Central software voor uw branche? Het is gewoon de beste oplossing!

blank
blank
 • Gebruiksvriendelijk
 • Herkenbaar dankzij de vertrouwde schermen van Microsoft Office
 • Alle afdelingen kunnen aansluiten
 • Rapportering volgens ieders wens
 • Mobiel en bruikbaar op elke toestel
 • Kan lokaal of in de cloud
 • Zeer makkelijk uit te breiden
 • Schaalbaar: dit is een systeem vanaf 1 gebruiker
 • Flexibel op veel mogelijke manieren
 • Maatwerk kan
 • Veel extra apps beschikbaar
 • Toekomstgericht
 • Sterke sectorspecifieke modules bij Offimac kant-en-klaar

BUSINESS CENTRAL ONLINE: ENKEL IN DE CLOUD EN VANAF 1 GEBRUIKER

Zeer veel ondernemingen gebruiken dagelijks Microsoft Office producten zoals Outlook, Word of Excel.

Microsoft wil klanten hetzelfde gebruiksgemak als van Office 365 bieden voor bedrijfssoftware. Zij wil klanten helpen om vanuit Office 365 door te groeien naar bedrijfssoftware die afdelingen ondersteunt met nieuwe functionaliteiten, op dezelfde zeer herkenbare manier van Office 365. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een boekhoudpakket of een commerciële module.

Business Central is cloud software die draait op de Azure cloud servers van Microsoft. Het is gestandaardiseerde software die vooraf ingericht is, waardoor de doorstart vanuit Office 365 ook makkelijk is. En  het is software die ook bedoeld is om te gebruiken als een standaardoplossing, niet om maatwerk in aan te brengen of veel aanpassingen aan te doen. Het is bedoeld om het te gebruiken zoals het is, of om uit te breiden met apps van AppSource.

Microsoft Dynamics 365 Business Central mikt heel erg op startende en kleine ondernemingen. En op de jongere generatie waarvoor digitaal heel normaal is. Kunnen werken met smartphone, cloud en apps is ook wat twintigers en dertigers ook van hun bedrijfssoftware verwachten.

Binnen het pakket vindt u modules zoals voor CRM, marketing, verkoop, aankoop, voorraad, boekhouding en nog veel meer. En uiteraard is de link met de Office producten standaard aanwezig. Als de online oplossing niet volstaat kan u vlot kunnen overschakelen naar het on-premise systeem, waarover je verder meer leest.

Microsoft wil met Dynamics 365 Business Central software iedere onderneming in elke fase van haar groei helpen met administratieve bedrijfssoftware. De online versie is voor Microsoft dus ook een belangrijk en strategisch instapproduct, dat de drempel tot bedrijfssoftware zo laag mogelijk maakt.

 

MEER FLEXIBILITEIT, OPLOSSINGEN EN MOGELIJKHEDEN MET DE ON-PREMISE VERSIE

Want on-premise is de nieuwe naam voor de software die al 20 jaar bestaat als Microsoft Dynamics NAV.

Microsoft Dynamics 365 Business Central on-premise is de nieuwe naam voor de versie 2019 van NAV, of anders gesteld: Business Central on-premise = NAV2019. Het is veruit het belangrijkste Dynamics-product. Want het is een rijke oplossing met veel functionaliteiten voor tal van branches. En het is ook de basis van andere Dynamics 365-sofware. Maar het is dus gewoon een bestaand product dat een nieuwere naam heeft gekregen.

De on-premise software kan zowel in de cloud als op lokale servers draaien. Het is een software die beter geschikt is voor bedrijven die vroeg of laat iets meer dan standaardsoftware of sectorspecifieke functionaliteiten willen. Of die met wat complexere processen zitten. On-premise software is heel geschikt voor maatwerk of aanpassingen van de standaardsoftware en heeft dit historisch ook in de genen. Bedrijven die niet afhankelijk willen zijn van de cloud of die geen software willen huren zijn ook beter geholpen met Business Central on-premise.

 

DE KRACHT VAN BUSINES CENTRAL SAMENGEVAT IN 1 FIGUUR

We kunnen veel vertellen over Business Central. Omdat we ook heel erg geloven in deze oplossing. Maar deze figuur vat de sterktes volgens ons heel goed samen:

blank

ONTDEK MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN DIE WE KUNNEN COMBINEREN

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor KMO-bedrijven. En daarmee zijn we uniek. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten: 

GECONTACTEERD WORDEN?