Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ICT EN SOFTWARE VOOR SECTOREN

Op zoek naar IT of software voor je branche?
Samen met ons een efficiënte organisatie voor je bedrijf uitbouwen?
Of zijn er specifieke toepassingen waarmee we jou van dienst kunnen zijn?

 

Wij hebben 40 jaar ervaring in sectorspecifieke software voor branches.

En wat ons daarin echt uniek maakt zijn onze vele kant-en-klare oplossingen voor verschillende sectoren. Branchesoftware die we flexibel kunnen inrichten. Want dit vermijdt duur maatwerk. En dat zorgt voor snel resultaat en tevreden klanten.

Daardoor besparen we klanten flink wat tijd en geld. En bieden we snel rendement.

We ontwikkelen oplossingen die verder gaan dan de standaarden. Zodat bedrijven zich daarmee onderscheiden. We innoveren met technologie waarvan we denken dat klanten ze morgen gaan willen. En we zoeken naar oplossingen die bedrijven sterker en efficiënter maken. Zodat klanten voorsprong behouden.

Implementaties pakken we professioneel aan. En onze goede helpdesk is de kers op de taart.

Onder dit menupunt kan je meer ontdekken over enkele van onze specifieke oplossingen voor sectoren.

KRACHTIGE, BETROUWBARE ICT EN SOFTWARE VOOR SECTOREN

Onze IT en software voor sectoren verminderen uw administratie, verbeteren uw interne werking en helpen u kosten besparen. Zij helpen afdelingen met goed elkaar samen te werken. Zodat informatie efficiënt stroomt doorheen uw bedrijven En zodat je mensen geen nodeloos werk moeten doen. Bovendien verhoogt onze goede automatisering het comfort van je medewerkers. En dat op zijn beurt zorgt er voor dat ze jouw klanten met meer focus kunnen bedienen. Met onze software voor sectoren ben je bovendien snel mee met de beste praktijken in uw branche. En kan u snel resultaat boeken. Omdat we zeer veel functionaliteiten kant-en-klaar hebben, waardoor maatwerk meestal niet meer nodig is. Het bijkomend voordeel daarvan is ook weer dat je in de toekomst vlot kan upgraden.

 

rental offimac business central rental software

Ons platform voor bedrijfssoftware heet Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een flexibel systeem dat u helemaal volgens je wens, tempo en budget kan inrichten. De ideale bedrijfssoftware voor KMO!

Je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt. Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En je kan ook wat maatwerk laten maken bijvoorbeeld.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel op het bedrijf, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.  

Dus waarom zou je nog twijfelen over onze software voor sectoren? 

VOORDELEN VAN DE ICT EN SOFTWARE VOOR SECTOREN VAN OFFIMAC

Onze software voor sectoren rust op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor uw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

KLANTEN VERTELLEN GRAAG WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

blank

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc.

Al meer dan 20 jaar werken we succesvol en met plezier samen.

Robert Zegveld

Sales Director, E-MAX Aluminium

GECONTACTEERD WORDEN?