Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

DIGITALE TRANSFORMATIE VOOR DE KMO

Ben je een KMO-ondernemer?
Denk je aan een digitale transformatie voor je KMO?
En ben je op zoek naar een partner met de juiste skills en ervaring hiervoor?

 

Dan ben je hier bij de juiste partner! Want software en IT is niet meer weg te denken in de wereld van vandaag. We zijn allemaal vertrouwd met software, apps en internet. En we gebruiken met z’n allen meer dan 1 toestel om dat te doen. Maar denk je er als KMO aan om nog meer in te zetten op digitale transformatie? Ben je er ook van overtuigd dat je met digitale transformatie efficiënter kan werken en toekomstgericht je bedrijf versterkt? Dan zijn wij graag de gesprekspartner voor jou! 

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de automatisering van KMO-bedrijven. En we zijn kind in huis in tal van sectoren. Daardoor hebben we een helikopterkijk op bedrijven, processen, mensen en technologie. Wij weten wat werkt bij een KMO. En hoe we samen stapjes in een digitaal groeitraject kunnen zetten. Bovendien hebben we veel expertise in het begeleiden van medewerkers en teams. Want digitale transformatie staat of valt bij een goede ondersteuning van mensen.

Onze ervaren consultants helpen je dus ook graag bij de digitale transformatie van jouw KMO. En dit zowel met raad als daad.

We hebben zelf oplossingen in huis die we kunnen implementeren. Maar we kijken ook graag samen met jou naar andere technologie en andere oplossingen als je dat wil. We hebben een open kijk op de digitale transformatie voor KMO. Dus zullen we samen jouw plannen bespreken?

MICROSOFT BEDRIJFSSOFTWARE: EEN GOEDE KEUZE VOOR HET HART VAN DE KMO

Wij implementeren zelf de bedrijfssoftware Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is de beste software voor KMO-bedrijven. Want dit platform vermindert je administratie, verbetert je interne werking en helpt je kosten besparen. Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken, omdat informatie snel doorstroomt. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen medewerkers meer tijd voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met deze bedrijfssoftware van Microsoft beschik je over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van je processen verbetert. En die er voor zorgt dat je bedrijf korter op de bal kan spelen.

 

rental offimac business central rental software

Je kan de apps van Business Central uitbouwen zoals je wil. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen van onderneming.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps laten aanbrengen. En ook wat maatwerk bijvoorbeeld. Deze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.

 

WE GEBRUIKEN DE KRACHT VAN HET MICROSOFT-ECOSYSTEEM VOOR KMO

Microsoft heeft tal van toepassingen en platformen die samen een zeer krachtig ecosysteem vormen. En die oplossingen worden door Microsoft met elkaar geïntegreerd worden. Zodat klanten een sterk digitaal geheel krijgen, maar vooral ook: zodat klanten zeker zijn van de continuïteit en samenwerking van hun IT.

KMO-bedrijven hebben nood aan oplossingen die vlot met elkaar samenwerken. Wij zijn er van overtuigd dat Microsoft de beste technologie voor KMO biedt. Zowel qua functionaliteit als qua budget. Hieronder vind je enkele van de elementen uit het ecosysteem: 

rental offimac clients

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

blank

Omdat we we zelf geen ICT-afdeling in huis hebben, is het voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?