Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

OFFICE 365 EN SHAREPOINT SOFTWARE

Uw bedrijf zoekt een digitale oplossing om intern samen te werken?
Ken je Office 365 en SharePoint al?
En wil je ook meer weten over de voordelen van deze software voor jouw bedrijfsprocessen?

 

Dan zit je hier goed bij Offimac! Wij zijn al zeer lang een officiële Microsoft-partner.

Microsoft Office 365 en SharePoint zijn daarbij Microsoft producten die we ook verdelen. En die we ook integreren met andere Microsoft toepassingen Dynamics 365 Business Central bedrijfssoftware. Zodat klanten 1 totaaloplossing krijgen die zeer performant is.

OFFICE 365

Met Microsoft Office 365 heb je vrijwel overal toegang tot uw Office, met de gekende programma’s Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daar bovenop biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda’s, video- en chat vergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. 

Waar zit nu net de kracht van Office 365? Wel Office 365 is een persoonlijk online portaal en je toegang tot de Microsoft cloud. Dankzij een online inlog kom je op jouw portaal waarin je (al naargelang uw abonnement) kan kiezen voor het gebruik van programma’s zoals Microsoft Office, SharePoint, Teams en andere apps. Het spreekt voor zich dat sommige mensen bepaalde apps meer zullen gebruiken dan anderen. Maar Office 365 is dat persoonlijke platform dat het werken voor jou ontzettend gemakkelijk maakt op de manier die bij jou past. Het laat je toe om ook nog eens ontzettend snel en transparant samen te werken met collega’s en dit vanop het device naar uw keuze.

Office 365 is niet enkel op maat en wens van iedere gebruiker maar is ook nog eens op maat van ieders budget. Wilt u weten wat Office 365 kost? Als je ons mailt sturen we jou graag een handig overzicht met alle verschillende Office 365 abonnementen en bijbehorende prijzen (zowel op maand- als jaarbasis). 

 

MICROSOFT SHAREPOINT

SharePoint is een internetplatform (website) dat voor vele mogelijke toepassingen kan gebruikt worden.

Veel bedrijven gebruiken SharePoint als centrale plaats voor documenten. Maar SharePoint kan veel meer. Het kan ook de toegangspoort zijn voor het opstarten van andere applicaties en werkstromen in uw bedrijf. Zodat medewerkers vanuit SharePoint bijvoorbeeld hun toepassingen voor verlofaanvragen, onkosten en andere dingen gebruiken. Zij loggen dan aan op SharePoint en surfen van daaruit verder naar de gewenste andere software.

Microsoft omschrijft SharePoint zelf als een samenwerkingsprogramma om data, informatie en documenten tussen medewerkers te delen. En om hen te helpen om constructief samen te werken op een digitale manier. 

Dit platform opent ook een nieuwe manier van samenwerken. Want met SharePoint kan men intern sneller afspraken maken, planningen opvolgen, ideeën delen of aanvullen  … Kortom met SharePoint wint u tijd en krijgt u de kans om elke werknemer digitaal te betrekken.

Wij integreren SharePoint ook met Microsoft Dynamics 365 Business Central, wat een belangrijke activiteit van onze firma is. Het is bedrijfssoftware waarvoor we tal van sectorspecifieke oplossingen in huis hebben.

En klanten die naast Business Central ook SharePoint willen kunnen we helpen met onze kant-en-klare connectoren.

Ontdek hier enkele van de voordelen van Business Central software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Flexibel

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel mogelijkheden

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

We leveren digitale totaaloplossingen die samenwerken. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. En omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor alles.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

RAJA is een B2B-postorderbedrijf dat van oorsprong gespecialiseerd is in verpakkingsmateriaal. Wij zijn een internationale groep met een belangrijk Europees distributiecentrum in Tongeren.

Goede software is cruciaal om onze processen aan te sturen. De ERP software van Offimac stelt ons in staat jaarlijks 10% en meer te groeien.

Al meer dan 25 jaar werken we succesvol samen.

Wido Bourel

Bestuurder, RAJA Group

GECONTACTEERD WORDEN?