Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ICT EN SOFTWARE VOOR DISTRIBUTIE EN HANDEL

Op zoek naar software of ERP voor distributie en handelsbedrijven?
Samen met ons software implementeren voor een efficiënte organisatie van je processen?
Of zijn er andere toepassingen waarmee we jouw bedrijf van dienst kunnen zijn?

 

Wij hebben volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z voor distributie en handel. Inclusief hardware, software, webshop, mobiele oplossingen voor verkopers op de baan, business intelligence en nog veel meer. Want ook groothandels en distributiebedrijven zien meer en meer ICT op hun af komen. En werken graag samen met 1 partner die hun begeleidt in al hun digitale uitdagingen, op een toekomstgerichte manier.

Wij weten hoe we groothandels kunnen stroomlijnen, managen en opvolgen! 

rental offimac clients

ONZE TOTAALOPLOSSINGEN ZORGEN VOOR EEN EFFICIËNTE AANPAK

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor KMO-bedrijven. En daarmee zijn we uniek. Want onze aanpak zorgt ervoor dat bedrijven tijd, geld en kopzorgen besparen. En dat zij zeker zijn van goede oplossingen die samenwerken. Bovendien kunnen producenten heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner die de verantwoordelijkheid neemt. En ook dat is een groot pluspunt.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

KRACHTIGE EN BETROUWBARE SOFTWARE VOOR DISTRIBUTIE EN HANDEL

Onze software vermindert uw administratie, verbetert uw interne processen en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie efficiënt doorstroomt van order tot transportplanning, levering en facturatie. En dat mensen geen nodeloos werk moeten doen. Bovendien krijgen handelsbedrijven daardoor ook meer tijd voor hun klanten. En kunnen ze zorgen dat de zaken volgens planning verlopen. Met onze software beschik je over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die erg betrouwbaar is. En die er voor zorgt dat je korter op de bal kan spelen.

 

rental offimac business central rental software

Je kan jouw systeem modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang jouw afdelingen.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk laten maken bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel op het bedrijf, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.  

 

VOORDELEN VAN DE ICT EN SOFTWARE VOOR HANDELSBEDRIJVEN VAN OFFIMAC

Onze bedrijfssoftware is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor handelsbedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

KLANTEN VERTELLEN GRAAG WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

RAJA is een B2B-postorderbedrijf dat van oorsprong gespecialiseerd is in verpakkingsmateriaal. Wij zijn een internationale groep met een belangrijk Europees distributiecentrum in Tongeren.

Goede software is cruciaal om onze processen aan te sturen. De ERP software van Offimac stelt ons in staat jaarlijks 10% en meer te groeien.

Al meer dan 25 jaar werken we succesvol samen.

Wido Bourel

Bestuurder, RAJA Group

GECONTACTEERD WORDEN?