Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BOUWSOFTWARE WAARMEE JE HEEL BETROUWBAAR KUNT BOUWEN

Je bent op zoek naar bouwsoftware?
Want je wilt met nieuwe bouwsoftware efficiënter werken?
En wil je ook weten hoe je controle en overzicht kan bewaren dankzij goede planning en rapportering?

 

Voor ieder bouwbedrijf is een implementatie van de juiste bouwsoftware de dag van vandaag een must. Want met goede bouwsoftware en planningssoftware kan je de alledaagse werking van je bedrijf verbeteren. En kan u ook de kosten binnen jouw bedrijf reduceren. Bovendien krijg je met goede bouwsoftware meer grip en controle. En kan je de juiste managementbeslissingen voor de toekomst nemen. 

Welke bouwactiviteiten je ook doet, waarschijnlijk wilt jouw bedrijf ook steeds goedkoper en efficiënter werken. Goede bouwsoftware helpt je hier ook mee. En het zorgt er ook voor dat je meer rendement hebt. Want het doel van software is om geld te helpen verdienen.

Onze software voor de bouw is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat betekent zeer degelijke software die toekomstgericht is. Zodat je vandaag en overmorgen performant kunt werken. En werven succesvol kunt aansturen. Onze bouwsoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de sector. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO:9001. En na lange testen is het ook  gecertificeerd door Microsoft. Onze oplossing voldoet aan de strengste normen inzake techniek en support. En daardoor kreeg onze software ook de erkenning van Microsoft. Onze software is dus topkwaliteit voor uw branche!

rental offimac clients

KRACHTIGE EN KANT-EN-KLARE BOUWSOFTWARE VOOR AL JE AFDELINGEN

Om bouwsoftware te implementeren in uw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Veel verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. En als bouwbedrijf kan u kiezen voor verschillende softwarepakketten voor verschillende afdelingen van uw bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseer je pas als al je afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Onze bouwsoftware is gebouwd op het ERP-pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want met Microsoft Dynamics Business Central kom je in de vertrouwde Microsoft omgeving terecht die je kent van Microsoft Outlook en de verschillende Office programma’s. En dat is sowieso een eerste zeer sterke troef. Want dat zorgt voor erg gebruiksvriendelijke software waarmee mensen graag werken.

Voor de bouw ontwikkelden wij specifieke bouwmodules die we aan Business Central toevoegen. En die wij steeds met elkaar verbinden. Zodat klanten 1 samenwerkend softwaresysteem krijgen. En dat men kan uitbreiden met andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer.

Onze bouwsoftware vermindert de administratie, stroomlijnt de afdelingen en helpt zo efficiënt mogelijk te werken. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van calculatie tot factuur. En dat is een tweede troef. Want het voordeel hiervan is dat medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij hun job efficiënt kunnen doen. Want onze bouwsoftware bevordert de efficiëntie en productiviteit. En het zorgt er voor dat bouwondernemers en projectleiders kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze bouwsoftware:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN EEN ZEER GOEDE KEUZE VOOR UW BOUWSOFTWARE

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de bouwsector zit u goed voor de toekomst!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan. Daarnaast hebben wij een schat aan expertise in huis. En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules en apps. Want dat is wat klanten willen.

 

ANDERE OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de bouw. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel voor onze aanpak is het zorgt voor kwaliteit. En dat het bouwbedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de bouw inzetten:

 

KLANTEN IN DE BOUWSECTOR VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult.

Al 15 jaar werken we succesvol samen.

Nadia Jansen

CEO, Building Group Jansen

GECONTACTEERD WORDEN?