Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

OPLOSSINGEN DIE BETROUWBAAR EN TOEKOMSTGERICHT ZIJN

Op zoek naar specifieke oplossingen?
Samen met ons eens kijken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?
Of zijn er bijzondere toepassingen die je zoekt?

 

Wij leveren software, hardware en expertise voor bedrijven. En we zorgen voor volledig geïntegreerde ICT van A tot Z. Want bedrijven willen graag een partner die hen begeleidt in heel hun digitale ambitie. En die ook verder denkt. Wij zijn een partner die in de praktijk kan realiseren wat we in studies adviseren. En met 40 jaar ervaring beschikken we over een schat aan expertise hierin.

ONZE OPLOSSINGEN EN AANPAK ZORGEN VOOR EEN EFFICIËNT RESULTAAT

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor KMO’s zodat zij tijd, geld en kopzorgen besparen. En dat zij zeker zijn van goede oplossingen die samenwerken. Bovendien kunnen klanten heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner die de verantwoordelijkheid neemt. En ook dat is een groot pluspunt.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

MICROSOFT IS DE BESTE TECHNOLOGIELEVERANCIER

Bij Offimac geloven we heel erg in Microsoft. Niet alleen omdat we 1 van de eerste Microsoft partners in België zijn. Ook omdat Microsoft een sterke speler met sterke oplossingen is. En wat vooral belangrijk is, is dat Microsoft zorgt voor continuïteit, innovatie en bedrijfszekerheid. Want Microsoft is 1 van de grootste investeerders in ICT. Het innoveert zelf zeer veel. En het koopt oplossingen die het integreert met haar producten en portfolio. Zodat klanten sterke toepassingen en nieuwe technologie blijven krijgen. 

In de wereld van vandaag is er zeer veel ICT. Maar een grote uitdaging is er voor zorgen dat alles samenwerkt. En dat alles nog beter wordt. In de ICT zal steeds nieuwe innovatie blijven ontstaan. Klanten willen goede en betaalbare oplossingen. En vooral samenwerking, stabiliteit en toekomstzekerheid. Slimme bedrijven kiezen voor stabiele, betrouwbare leveranciers voor de langere termijn.

Wij geloven dat Microsoft de beste garanties voor onze klanten biedt. En dat hun software zeker voor KMO-bedrijven de beste keuze voor de toekomst is.

Vertrouw op met het Microsoft ecosysteem en het wereldwijde netwerk van Microsoft partners!

GECONTACTEERD WORDEN?