Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ICT-TOTAALOPLOSSINGEN ZORGEN VOOR GEMAK EN WINST

Overweeg je een nieuwe software of hardware?
Ben je op zoek naar een ICT-partner die totaaloplossingen biedt voor jouw bedrijfsprocessen?
En wil je ook meer weten over de voordelen van ons als partner zijn?

 

Welkom op onze site!

Offimac levert ICT-totaaloplossingen voor KMO’sWant die oplossingen zijn de beste keuze, die KMO’s tijd en geld besparen. En die zorgen voor meer efficiëntie.

ICT helpt bedrijven om efficiënter te werken, om kosten te drukken en om dingen sneller gedaan te krijgen. Wij leveren hardware. En we implementeren bedrijfssoftware zoals Office 365 en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Voor klanten die meer willen hebben we kant-en-klare functies voor sectoren. Zodat zij snel kunnen schakelen met oplossingen voor hun branche. En voor wie nog meer wil, hebben we nog andere apps en toepassingen. Wij zorgen voor een krachtig ICT-systeem, dat klanten kunnen uitbouwen volgens hun wens en met de toepassingen die zij verkiezen.

Deze totaalaanpak onderscheidt ons. Want klanten hebben graag een partner die meegroeit met hun en zorgt voor continuïteit.

Wij beheren ICT kwalitatief volgens ISO:9001. En we beschikken over veel certificaten. We werken constructief samen en geven advies, in een traditie van lange termijnsamenwerking en vaste contactpersonen. Bovendien is onze helpdesk top, zo blijkt uit onafhankelijk extern onderzoek. En natuurlijk zijn we prijscompetitief!

KRACHTIGE EN TOEKOMSTGERICHTE ICT EN BEDRIJFSSOFTWARE

De wereld van de ICT verandert snel. Net zoals vele delen van de economie.

Onze grote troef is dat we zelf al meer dan 40 jaar bestaan. Daardoor hebben we een zeer stabiele basis. En veel expertise. Bovendien werken we enkel met oplossingen die toekomstgericht en flexibel zijn. Want wij denken op langere termijn.

We implementeren de software van Microsoft Dynamics. Omdat dat volgens ons de beste en meest toekomstgerichte KMO-software is. Want Microsoft is een zeer sterke speler die iedereen kent. En die zeer veel investeert en innoveert. Er zijn duizenden partners en apps wereldwijd voor Microsoft Dynamics. En we hebben sterke sectorspecifieke modules kant-en-klaar, wat zorgt voor snelle implementaties. Maatwerk is ook nog steeds mogelijk. En we zijn niet beperkt in sectoren. Bij ons kunt u tal van diverse zakelijke activiteiten aansturen vanuit 1 softwaresysteem. Want we hebben modules voor handel, productie, verhuur en nog veel meer. Alles samen in 1 systeem. Makkelijk, goedkoper en efficiënter. Met uniforme rapportering en boekhouding. Modern, mobiel en perfect geïntegreerd met Microsoft Office. En bovendien te gebruiken vanop elke PC, tablet en smartphone. Zodat u overal digitaal aan de slag kunt.

Bij ons zal je dus ook niet vast komen te zitten door een pakket dat niet evolueert, of dat zich niet kan aanpassen aan jouw plannen, wensen of overnames in de toekomst. Neen, bij ons krijg je continuïteit en flexibiliteit. Zodat je als ondernemer gerust kunt bouwen aan jouw digitaal softwareplatform. Omdat je zeker weet dat onze oplossing steeds flexibel blijft en zal blijven meegroeien. En dus dat elke euro goed besteed is.

 

rental offimac clients

VOORDELEN VAN MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze ERP en CRM software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

WIJ HEBBEN 40 JAAR ERVARING IN DIGITALISERING EN DIGITALE TRANSFORMATIES

Digitale transformatie is een continu proces. Wij hebben niet alleen meer dan 40 jaar ervaring in ICT. Maar we hebben ook een schat aan know-how inzake processen en sectoren. Want we hebben ook business consultants in huis. En daardoor zijn dus ook een interessante gesprekspartner voor KMO’s en hun adviseurs.

 

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE SPECIFIEKE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

We leveren digitale totaaloplossingen. Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

blank

Omdat we we zelf geen ICT-afdeling in huis hebben, is het voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?