BESCHERM UW WAARDEVOLLE BEDRIJFSGEGEVENS MET ONZE CLOUD BACKUP VOOR MICROSOFT 365!

Bij Offimac begrijpen we hoe belangrijk uw gegevens zijn voor het succes van uw bedrijf. Daarom zijn we verheugd om AvePoint Cloud Backup for Microsoft 365 aan te bieden als een betrouwbare en schaalbare back-upoplossing voor uw Microsoft 365-omgeving.

Met onze Cloud Backup kunt u met een gerust hart vertrouwen op de bescherming van uw e-mails, bestanden, sites en andere gegevens die zijn opgeslagen in Microsoft 365. Hier zijn enkele redenen waarom onze Cloud Backup de ideale keuze is voor uw bedrijf:

Volledige gegevensbescherming

Met regelmatige, automatische back-ups zorgt AvePoint ervoor dat uw gegevens veilig worden bewaard, zelfs in geval van onvoorziene gebeurtenissen zoals gegevensverlies, beschadiging of verwijdering.

Eenvoudig herstelproces

Mocht er ooit een situatie ontstaan waarin u gegevens moet herstellen, dan biedt AvePoint Cloud Backup een intuïtief en gebruiksvriendelijk herstelproces. U kunt eenvoudig teruggaan naar een eerdere versie van uw gegevens en deze snel herstellen naar de gewenste staat.

Bedrijfscontinuïteit

Met AvePoint Cloud Backup kunt u de bedrijfscontinuïteit waarborgen, zelfs bij onvoorziene gebeurtenissen zoals gebruikersfouten, malware-aanvallen of technische storingen. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van AvePoint om uw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat uw bedrijf operationeel blijft.

Naleving van regelgeving

AvePoint Cloud Backup helpt u ook te voldoen aan de wettelijke vereisten en regelgeving met betrekking tot gegevensbeveiliging en privacy. U kunt uw gegevens veilig bewaren en voldoen aan de relevante voorschriften binnen uw branche.

Flexibele schaalbaarheid

Of u nu een klein bedrijf bent of een grotere onderneming, AvePoint Cloud Backup kan eenvoudig worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Het groeit mee met uw bedrijf en biedt de flexibiliteit om meer gegevens te beveiligen naarmate uw organisatie groeit.

Bescherm uw waardevolle bedrijfsgegevens vandaag nog met AvePoint Cloud Backup for Microsoft 365! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze essentiële service en hoe we u kunnen helpen uw gegevens te beschermen.

Contacteer onze specialisten voor meer info : infrasales@offimac.com

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen naast hardware en systemen: