KASPERSKY ENDPOINT SECURITY IS EEN GEAVANCEERDE BEVEILIGINGSOPLOSSING

Enkele redenen waarom u voor deze oplossing zouden moeten kiezen:

Uitgebreide beveiliging

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus biedt uitgebreide bescherming tegen een breed scala aan bedreigingen, waaronder malware, ransomware, phishing-aanvallen en gegevensdiefstal. Het omvat geavanceerde functies zoals realtime detectie en blokkering van bedreigingen, webfiltering en gedragsanalyse om bedreigingen effectief te identificeren en te bestrijden.

Eenvoudig beheer

De oplossing wordt geleverd met een cloudgebaseerd beheerconsole, waardoor het eenvoudig is om de beveiliging van alle apparaten in het netwerk van een organisatie te beheren. Dit maakt het gemakkelijk om beveiligingsbeleid in te stellen, updates uit te voeren, rapporten te genereren en de beveiligingsstatus van alle apparaten te controleren, zonder dat er uitgebreide technische kennis nodig is.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus is ontworpen om flexibel en schaalbaar te zijn, zodat het kan meegroeien met de behoeften van een organisatie. Het maakt het gemakkelijk om beveiligingsfuncties toe te voegen of aan te passen naarmate de infrastructuur verandert of groeit, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor bedrijven van elke omvang.

Proactieve beschermingstechnologieën

De oplossing maakt gebruik van proactieve beschermingstechnologieën, zoals machine learning en gedragsanalyse, om nieuwe en onbekende bedreigingen te detecteren. Hierdoor kan het potentiële bedreigingen identificeren en blokkeren voordat ze schade kunnen aanrichten aan de systemen en gegevens van een organisatie.

Ondersteuning van meerdere platformen

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus biedt ondersteuning voor een breed scala aan platforms, waaronder Windows, macOS, Android en iOS. Dit zorgt ervoor dat alle apparaten binnen een organisatie, inclusief computers, laptops, smartphones en tablets, adequaat kunnen worden beschermd.

Als Offimac deze oplossing aanbiedt en onderhoudt, kunnen klanten profiteren van hun expertise en ondersteuning bij het implementeren en beheren van de beveiligingsoplossing. Offimac kan zorgen voor installatie, configuratie, monitoring en updates, waardoor klanten gemoedsrust hebben dat hun systemen en gegevens veilig zijn.

Contacteer onze specialisten voor meer info : infrasales@offimac.com

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen naast hardware en systemen: