OFFIMAC IS TROTSE CODETWO RESELLER.

Offimac is trots om een reseller te zijn voor CodeTwo Email Signatures 365, een toonaangevende oplossing voor het ontwerpen en beheren van e-mailhandtekeningen in Office 365. Met onze expertise en ondersteuning kunt u gemakkelijk professionele e-mailhandtekeningen implementeren voor uw hele organisatie, en uw merkconsistentie en zichtbaarheid verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze krachtige tool voor e-mailbeheer.

HOE WERKT HET PROGRAMMA?

CodeTwo Email Signatures voor Office 365 is een cloudgebaseerde oplossing die is ontwikkeld om beheerders te helpen bij het centraal beheren van e-mailhandtekeningen en disclaimers in Office 365 (Microsoft 365). De software biedt een all-web-ervaring, wat betekent dat u handtekeningsjablonen kunt maken en beheren, evenals handtekeningregels die specificeren welke gebruikers of gebruikersgroepen toegang krijgen tot individuele handtekeningsjablonen vanaf elke locatie en op elk apparaat of platform (inclusief Windows, Mac, mobiele telefoons, tablets, enzovoort).

DE VOORDELEN VAN DEZE SOFTWARE EVEN OP EEN RIJ:

  • iedereen gebruikt een professionele handtekening;
  • gemakkelijk te beheren op 1 centrale plaats. Als er aanpassingen gebeuren, moeten gebruikers hier zelf niets voor doen;
  • de gegevens (mailadres, naam, voornaam, telefoonnummer, foto, enz.) worden automatisch overgenomen vanuit Microsoft 365;
  • interne en externe mails kunnen een verschillende handtekening krijgen en per afdeling ingesteld worden;
  • banners kunnen gemakkelijk toegevoegd worden aan elke handtekening;
  • na het verzenden van de mail wordt de handtekening automatisch toegevoegd vanuit de Cloud.

Contacteer onze specialisten voor meer info : infrasales@offimac.com

CodeTwo-Email-Signatures-For-Office365

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen naast hardware en systemen: