Weg met papier door Document Output

Weg met papier door Document Output
Door Offimac
Op 06 dec 2023
Ga voor moderne en digitale communicatie.

Het handmatig distribueren van documenten is tijdrovend en frustrerend. Je hebt een betere manier nodig om je documenten efficiënt te beheren. Het stroomlijnen van je workflow en het automatiseren van tijdrovende taken zijn essentieel voor een vlekkeloze bedrijfsvoering.

Zeg vaarwel tegen de frustraties van handmatige documentendistributie en verwelkom een nieuw tijdperk van efficiëntie met Continia Document Output! Speciaal ontworpen voor bedrijven die Microsoft Dynamics 365 Business Central gebruiken, biedt Document Output innovatieve functies om uw documentendistributieproces te transformeren.

Het beste gedeelte? Je hoeft geen compleet nieuw systeem te leren. Aangezien alle Continia-oplossingen GEÏNTEGREERD zijn in Business Central, Kan je dezelfde vertrouwde interface blijven gebruiken. Installeer eenvoudig, stel in en begin binnen 30 minuten of zelfs minder!

Met Document Output kan je:

  • Direct verbinding maken met het PEPPOL Network voor naadloze communicatie
  • Uw e-mails in batches verzenden en tijd besparen
  • Uitgaande e-mails moeiteloos personaliseren
  • Een volledig overzicht van uw communicatie behouden
  • Documentbeveiliging verbeteren met versleuteling en authenticatie
  • Kiezen uit meer dan 30 kant-en-klare sjablonen voor professionele e-mails

Optimaliseer vandaag nog je document workflow!

Ontgrendel de kracht van efficiëntie en zeg vaarwel tegen handmatige inefficiënties met Document Output. Ervaar naadloze automatisering, personalisatie en verbeterde beveiliging die je documentendistributie zullen transformeren.

Wilt u ook meer over Document Capture?

Meer lezen?