Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR VERHUUR DIE STEVIGE FUNDAMENTEN HEEFT

Ben je aan het denken aan nieuwe software voor verhuur?
Of wil je met nieuwe verhuursoftware je bedrijf efficiënter laten werken?
En beoog je met goede software voor verhuur ook graag controle en overzicht te bewaren over heel je bedrijf?

 

Dan ben je aan het juiste adres! Want Offimac heeft zeer goede verhuursoftware. En 40 jaar ervaring.

Goede software is een must in de verhuur vandaag de dag. En de automatisering in de verhuurbranche zal ook in de toekomst blijven toenemen. Als verhuurbedrijf is het dan ook belangrijk dat je kiest voor een betrouwbaar platform, waarmee je veilig en stabiel kunt blijven groeien. Onze software voor verhuur is zo een goede oplossing waarmee je gerust kunt zijn voor een goede digitale organisatie. En voor een toekomstgerichte oplossing.

Bij software voor verhuur wordt vaak eerst gedacht aan toepassingen voor de contracten, levering en transport. Maar er is veel meer. Ook planningssoftware, apps en documentbeheer horen er bij. Zij helpen allemaal samen uw kosten te reduceren. En zij zorgen er mee voor dat je alles goed onder controle houdt. Maar heel belangrijk is dat goede software voor verhuur er ook voor zorgen dat al uw software samenwerkt en verbonden is met elkaar. Zodat data en informatie vlot gedeeld kan worden tussen al jouw medewerkers. En dat u goede rapportering krijgt over alle toepassingen en afdelingen heen.

Onze software voor verhuur is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat betekent zeer degelijke, toekomstgerichte software waarmee je performant kunt werken. En waarmee je de zaken succesvol kunt aansturen. Ontdek hier meer over onze Business Central en onze software voor verhuur.

rental offimac clients

KRACHTIGE SOFTWARE VOOR VERHUUR MET TAL VAN TOEPASSINGEN PER AFDELING

Inzake software voor verhuur is er zeer veel mogelijk. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseer je pas wanneer je alle afdelingen en software naadloos op elkaar afstemt in de vorm van één geïntegreerd softwarepakket. En dat  dit pakket heel de organisatie aanstuurt.

Voor de verhuurbranche ontwikkelden wij specifieke verhuurmodules die we aan Microsoft Dynamics 365 Business Central toevoegen. En die we met elkaar verbinden in de databank. Zodat je 1 samenwerkend softwaresysteem krijgt. En dat je kunt uitbreiden met nog meer software zoals planningssoftware, documenten en apps.

Onze software voor verhuur op basis van Dynamics 365 Business Central verbetert de organisatie, verlicht de administratie en helpt efficiënt te werken. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van contract tot factuur. En dat is een grote troef van onze software voor verhuur. Want medewerkers krijgen hierdoor meer tijd voor klanten. En zij kunnen hun job efficiënt doen. Want onze software bevordert de efficiëntie en productiviteit. En het zorgt er voor dat firma’s kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor verhuur:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONZE SOFTWARE VOOR VERHUUR IS MODERN, MOBIEL EN FLEXIBEL

Offimac software voor verhuur is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Want de wereld is mobiel vandaag de dag. En veel van het werk, de planning en de administratie gebeurt liefst van al meteen op de juiste plek. Onze software kan je gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau gebruik je waarschijnlijk het liefst een laptop, PC of tablet. En ben je onderweg of bij klanten kies je waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software voor verhuur werkt op al deze toestellen, zodat je steeds heel makkelijk aan de nodige informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

Onze software voor verhuur kan je zelf modulair samenstellen. Want zoals je hierboven al kon zien, kan je kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die jouw bedrijf heeft. En die modules kan je vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan je beginnen met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw behoeften kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne verhuurders zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze verhuursoftware zich aan al naargelang de plek waar de gebruikers werken. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat men niet moet zoeken. 

Dus als je zoekt naar sterke en mobiele software voor verhuur, dan zit je goed bij ons en Microsoft. Want samen vormen wij een ijzersterke combinatie!

In onze software voor verhuur vind je dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt verhuurbedrijven om hun commerciële relaties, contracten en opportuniteiten goed te managen.

De marketingmodule laat je toe om campagnes te versturen en op te volgen. En voor commerciële mensen is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de bestekken, aanbestedingen en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses, statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

En na CRM komen er nieuwe modules voor andere afdelingen aan bod.

Aan onze mobiele software voor verhuur kunnen wij sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Verhuurplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

Naast administratie en planning willen verhuurbedrijven ook een goede opvolging. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze software voor verhuur ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wil je deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL IS DE BESTE BEDRIJFSSOFTWARE VOOR KMO

Omdat onze software voor verhuur steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in de verhuur. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een leverancier die stabiliteit en grote continuïteit biedt. Samen bieden wij zeer goede software voor verhuur, die zeer toekomstgericht en bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun organisatie krijgen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office en integreert zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Daardoor is het ook een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. En het zijn stuk voor stuk toepassingen waarmee ze graag zullen werken. Want zij voelen herkenbaar aan. En daarnaast staat Microsoft er voor garant dat het nieuwe technologie en innovatie zal blijven integreren.

Onze Business Central software voor verhuur is ook flexibel in gebruik. Je kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. En je kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software voor verhuur kan u uitbreiden met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk verhuurbedrijf van klein tot groot!

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

ONTDEK HIER MEER OVER DE VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR VERHUUR

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze verhuursoftware:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN PARTNERS VOOR UW SOFTWARE VOOR VERHUUR

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de bouwsector zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

 

OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE SOFTWARE VOOR VERHUUR

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor bedrijven. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook bieden:

 

WAAROM KIEZEN KLANTEN IN DE VERHUUR VOOR OFFIMAC?

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

voormalig Algemeen Directeur, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?