Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR DE BOUWSECTOR

Ben je met jouw bedrijf op zoek naar een efficiënte software voor de bouwsector?
Zoek je een betrouwbare partner met voldoende ervaring en expertise?
En wil je samen bouwen aan succesvolle samenwerking voor lange termijn?

 

Dan ben je bij Offimac aan het juiste adres!

Want Offimac heeft kant-en-klare software voor de bouwsector. En beschikt dankzij meer dan 40 jaar praktijkervaring over het juiste vakmanschap om jouw bedrijf met succes te begeleiden. Want waarom is Offimac dé ideale partner is voor IT en software voor de bouwsector? Dat leggen we je hieronder graag uit. 

rental offimac clients

KRACHTIGE EN KANT-EN-KLARE BOUWSOFTWARE VOOR AL UW AFDELINGEN

De Offimac software voor de bouwsector heeft als basis het ERP-pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want met Microsoft Dynamics Business Central komt u als gebruiker in de vertrouwde Microsoft omgeving terecht die u kent van Microsoft Outlook en de verschillende Office programma’s. En dat is sowieso een zeer sterke troef die zorgt voor gebruiksvriendelijke software. En een efficiënt systeem.

Voor de bouw ontwikkelden wij specifieke bouwmodules die we aan Business Central kunnen toevoegen volgens de wens van iedere bouwklant. En die wij steeds met elkaar verbinden. Zodat je als klant 1 softwaresysteem krijgt die samenwerkt over afdelingen heen. En dat je kunt uitbreiden met andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer.

Onze software voor de bouwsector stroomlijnt de organisatie, verlicht de administratie en zorgt er voor de mensen met de juiste informatie efficiënt aan de slag zijn. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie vlot doorstroomt. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat mensen meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze bouwsoftware is een geïntegreerde oplossing voor KMO-bouwbedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bouwondernemers en projectleiders kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor de bouwsector:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

MOBIELE SOFTWARE VOOR DE BOUWSECTOR

Offimac software voor de bouwsector is ontwikkeld voor moderne bouwbedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werk je waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En ben je op werven kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat je steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

rental offimac business central rental software

Dit systeem is modulair opgebouwd. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je beginnen met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software voor de bouwsector zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat jouw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als je zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien zit je zeer goed bij ons!

 

Deze mobiele eigenschappen dankt onze software voor de bouwsector aan de sterke fundamenten waarop onze toepassingen gebouwd zijn: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan je zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN DE ICT EN SOFTWARE VOOR DE BOUWSECTOR VAN OFFIMAC

Onze bouwsoftware is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor de bouw. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor de bouwsector:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN EEN ZEER GOEDE KEUZE VOOR UW SOFTWARE

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de bouwsector zit je goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de lange termijn!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan.  Daarnaast hebben wij een schat aan know-how in huis. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van de software die nu Business Central heet. En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps voor de bouw. Want dat is wat klanten willen.

 

OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ DE SOFTWARE VOOR DE BOUWSECTOR

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de bouwsector. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel van onze aanpak is dat dit zorgt voor kwaliteit. En dat het bouwbedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de bouw inzetten:

 

KLANTEN IN DE BOUWSECTOR VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult.

Al 15 jaar werken we succesvol samen.

Nadia Jansen

CEO, Building Group Jansen

GECONTACTEERD WORDEN?