Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ERP VOOR VERHUUR DIE HEEL JE BEDRIJF STROOMLIJNT

Denk je aan een efficiënte aanpak van uw verkoop, planning en administratie?
Ben je op zoek naar goede ERP voor verhuur?
En wil je ook meer weten over de voordelen van deze software voor jouw verhuurbedrijf?

 

Veel verhuurbedrijven willen snel en efficiënt werken en zijn daarom specifiek op zoek naar betaalbare ERP voor verhuur. En terecht.

Er zijn veel verschillende soorten software voor verhuurbedrijven. En elke verhuursoftware kan verschillende doeleinden hebben, zoals het beheren van klanten, het bijhouden van voorraad, het maken van offertes en het opstellen van facturen. Het gebruik van verhuursoftware kan het werk van verhuurbedrijven aanzienlijk vergemakkelijken. En het kan ervoor zorgen dat het bedrijf efficiënter en winstgevender kan werken.

Maar het belangrijkste is dat al die software geïntegreerd is en goed kan samenwerken. En dat vind je in onze ERP voor verhuur! 

Bij ons vind je gewoonweg de beste ERP voor verhuur. Want wij hebben kant-en-klare CRM en ERP software voor verhuur. En 40 jaar ervaring in ERP. Onze ERP voor verhuur steunt op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een sterk digitaal systeem dat kan meegroeien met de behoeften van vandaag en morgen. Want Business Central is moderne en mobiele bedrijfssoftware van Microsoft. En Microsoft, dat is de beste garantie voor zeer goede software met toekomstperspectief. Ook voor verhuurbedrijven!

rental offimac clients

KRACHTIGE EN TOEKOMSTGERICHTE ERP VOOR VERHUUR MET VEEL VOORDELEN

Onze ERP voor verhuur is een complete oplossing voor het beheer van het verhuurbedrijf, met functies voor reserveringen, contractbeheer, facturering en betalingen. En onze ERP verhuursoftware biedt ook  een specifiekere set functies, zoals het beheren van de voorraad, de transport en logistiek. 

Onze CRM en ERP voor verhuur is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is de beste software voor KMO-bedrijven. Want dit platform verlicht je administratie, verbetert je aanpak en helpt je kosten besparen. Want het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken, omdat informatie snel doorstroomt. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Want met onze CRM en ERP voor verhuur beschik je over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van je processen verbetert. En die er voor zorgt dat je korter op de bal kan spelen.

 

rental offimac business central rental software

Je kan deze ERP voor verhuur uitbouwen zoals je wil. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je in jouw bedrijf hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En ook wat maatwerk bijvoorbeeld. Deze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.  

VOORDELEN VAN DE CRM EN ERP SOFTWARE VAN MICROSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze ERP voor kleine bedrijven:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN NAAST ERP VOOR KLEINE BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?