Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

VERHUURSOFTWARE VAN MICROSOFT DIE JE BUSINESS VERSNELT

Wil je een efficiënte aanpak van je bedrijfsprocessen?
Ben je op zoek naar goede verhuursoftware voor je onderneming?
En wil je ook meer weten over de voordelen van de verhuursoftware van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor jouw bedrijf?

 

Business Central is de nieuwe naam voor Microsoft Dynamics bedrijfssoftware voor KMO. De bedoeling van deze software is om op een frisse en moderne manier te kijken naar bedrijfsprocessen. En om deze op een uniforme wijze aan te sturen. Zodat klanten maximale besparing boeken. En kort op de bal kunnen spelen met een zeer goede klantenservice.

Meer dit pakket kan nog veel meer. En wij helpen er jou graag mee. Want ons bedrijf levert verhuursoftware op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. Doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan. En daardoor hebben wij een schat aan kennis in huis. Deze ervaring vertaalden we naar Business Central verhuursoftware. Want het is kant-en-klare verhuursoftware die onze klanten ook snel kunnen implementeren. En die hun snel vooruithelpen. Want snel resultaat en korte implementatietijden voor hun verhuursoftware, dat is wat klanten willen!

rental offimac clients

BUSINESS CENTRAL IS MODERNE BEDRIJFSSOFTWARE MET GROTE TROEVEN

Onze Business Central verhuursoftware is speciaal ontwikkeld om te helpen bij het beheren van verhuurbedrijven. Dit kan zowel een bedrijf zijn dat verhuurt aan particulieren als aan professionele klanten. Onze verhuursoftware biedt een aantal handige functies om het verhuren van producten of diensten te vereenvoudigen en te verbeteren.

Een van de belangrijkste functies van verhuursoftware is het bijhouden van de beschikbaarheid van verhuurobjecten. Dit kan zowel handmatig als automatisch gebeuren, afhankelijk van de gekozen software. Bij handmatige beschikbaarheid hou je zelf bij welke objecten beschikbaar zijn op welke datum, terwijl bij automatische beschikbaarheid de software dit voor u doet op basis van de reserveringen die binnenkomen.

Waarom kozen wij voor Business Central om onze verhuursoftware op te bouwen? Omdat Microsoft Dynamics 365 Business Central een softwareplatform is dat zich specifiek richt op kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is een software die zowat alle afdelingen van uw bedrijf kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt Business Central heel erg op Microsoft Office. En het werkt er ook naadloos mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dit systeem door miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt wordt. Want Microsoft is de beste keuze voor kleine en middelgrote bedrijven.

De grote troeven van de Business Central toevoegt aan onze verhuursoftware:

 

rental offimac business central rental software
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Herkenbaarheid dankzij de vertrouwde schermen van Microsoft Office
  • Productiviteit van mensen staat centraal
  • Rapportering volgens ieders wens
  • Mobiel en bruikbaar op elke toestel
  • Kan lokaal of in de cloud, zoals u verkiest
  • Zeer makkelijk uit te breiden met apps, add-ons of maatwerk
  • Schaalbaar: dit is een systeem vanaf 1 gebruiker
  • Flexibel op veel mogelijke manieren
  • Kan zowel in de cloud als lokaal op servers werken

 

VOORDELEN VAN ONZE VERHUURSOFTWARE OP BUSINESS CENTRAL

Onze Microsoft Dynamics 365 Business Central verhuursoftware is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook wat zorgt voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakt onze verhuursoftware ook zeer gebruiksvriendelijk. Want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office. En haast elke onderneming heeft dit in huis.

De productiviteit van medewerkers staat centraal in heel het systeem. Want gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en de Business Central verhuursoftware zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Gedaan dus met klantengegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden, je hoeft nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden en iedereen binnen uw organisatie kan er dankbaar gebruik van maken. Door deze voorzieningen in onze verhuursoftware zal je ook meer rendement en efficiëntie in jouw bedrijf realiseren. En kan je ook uw investering snel terugverdienen. Medewerkers moeten minder tijd steken in gegevens ingeven. En zij kunnen zich concentreren op meer productieve taken zoals betere klantenservice.

Rapportering is een ander sterk pluspunt van onze Business Central verhuursoftware. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in Business Central. Zodat bijna iedere gebruiker de nodige rapporten voor zijn of haar werk vindt. 

Nog een bijkomende kracht zijn de sterke mobiele eigenschappen van Business Central verhuursoftware. Want onze verhuursoftware draait op zowat elk toestel en op elk systeem. Of je nu op PC, laptop, tablet of smartphone wil werken, het kan. En bovendien kan dat op Windows, Apple als Android toestellen. Mobiliteit heeft dus geen geheimen meer, je kan van overal werken op onze Business Central verhuursoftware en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat mensen vandaag willen.

 

VERHUURSOFTWARE DIE WERKT WAAR JE WIL

Onze Microsoft Dynamics 365 Business Central verhuursoftware kan zowel in de cloud als op servers in uw bedrijf geïnstalleerd worden. Jouw bedrijf kan klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen, en later doorgroeien naar meer. Ook dat kan. Want je kan onze Business Central verhuursoftware laten groeien zoals jij het wenst.

Vind je niet alles wat je wenst standaard? Geen probleem. Er zijn extra apps van partners zoals Offimac op de markt die kant-en-klaar zijn. Bij Offimac vind je zo onder andere apps voor transport, planning, installatie,services, HRM en andere doeleinden. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als jouw onderneming dit wil. Want functioneel kan je onze Microsoft Dynamics 365 Business Central verhuursoftware dus ook helemaal op jouw wens laten inrichten.

Business Central verhuursoftware van Offimac omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

 

R

CRM

R

Aankoop

R

Magazijn

R

Financieel beheer

R

Marketing

R

Logistiek

R

Personeel

R

Bankieren

R

Verkoop

R

Voorraad

R

Boekhouding

R

Jobs

BREID ONZE VERHUURSOFTWARE UIT MET MEER DIGITALISERING

Wij leveren digitale totaaloplossingen rond onze Business Central verhuursoftware. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor verhuurbedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

blank

Omdat we we zelf geen ICT-afdeling in huis hebben, is het voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?