Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

VERHUUR CRM VOOR VERHUURBEDRIJVEN DIE VERDER DENKEN

Denk je aan een efficiënte aanpak van je verkoop en marketing?
Ben je op zoek naar goede verhuur CRM software ?
En wil je ook meer weten over de voordelen van deze software voor jouw verhuurbedrijf?

 

Bij ons vind je de beste verhuur CRM. Want wij hebben kant-en-klare CRM voor verhuur die samenwerkt met andere software in jouw bedrijf. En dit zonder dat we maatwerk of integraties moeten schrijven. Onze software voor verhuur steunt op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een sterk digitaal systeem dat kan meegroeien met de behoeften van heel jouw verhuurbedrijf. Want Business Central is moderne en mobiele bedrijfssoftware van Microsoft. En Microsoft, dat is de beste garantie voor toekomstgerichte bedrijfssoftware!

rental offimac clients

VERHUUR CRM: APARTE PAKKETTEN KOPEN OF EEN ALLES-IN-1-OPLOSSING?

CRM staat voor Customer Relationship Management, en heeft -zoals de term aanduidt- te maken met klanten en klantenrelaties. Het is een zeer ruim begrip dat tal van mogelijke definities kent. Voor de realisatie van CRM gebruikt men vaak CRM software.

CRM stuurt processen aan voor het bedienen van klanten in de commerciële afdelingen verkoop, marketing en services. Je kan dit zeer makkelijk onthouden door de afkorting ‘SMS’ die staat voor de Engelse vertalingen van de afdelingen ‘Sales, Marketing, Services’. CRM software is meestal doch niet altijd beperkt tot deze die drie afdelingen. De CRM software voor elk van die afdelingen is anders omdat de klantenprocessen in elk van die afdelingen ook anders zijn.

Er is veel CRM software. Maar finaal is de doelstelling van elke CRM software niet alleen de klanten goede service bieden en tevreden stellen, maar vooral om meer verkopen te realiseren.

CRM software kan uiteraard helpen bij al deze doelstellingen realiseren. Maar het beste is te kiezen voor een oplossing die geïntegreerd is met de rest van je bedrijfssoftware. Zodat jouw verkopers snel en zonder duur maatwerk al de nodige informatie over klanten binnen handbereik hebben.

 

CRM is best geen “eiland” in je bedrijf

Veel verhuurbedrijven stellen zich de vraag: welke verhuur CRM software is het beste voor ons?

Om op deze vraag te antwoorden ga je best eerst kijken naar de bedrijfssoftware die je vandaag al gebruikt. Heb je al een software zoals Microsoft Dynamics  in huis? Of werk je vandaag nog eerder met een boekhoudpakket en Microsoft Office bij wijze van spreken? Dit is de eerste richtinggevende vraag.

Als je al een bedrijfssoftware in gebruik hebt, zal je zien dat hierin ook CRM software modules zitten. En het interessante is dat je deze CRM software meestal ook gratis kunt activeren omdat het al in je betaalde licentie zit. Bovendien moet je daarvoor dan ook geen maatwerk of integraties laten schrijven om die informatie te ontsluiten voor je verkoopteam. De CRM software uit deze bedrijfssoftware gebruiken is dus vaak een eerste logische stap, die bovendien ook de goedkoopste is. Maar het biedt nog meer voordelen waarover later meer.

Heb je echter nog niets van CRM of ERP bedrijfssoftware in huis, dan liggen de kaarten anders. En dan gaan wij  bedrijven vaak de volgende vragen stellen: wat wil je precies met CRM software doen? Denk je enkel aan CRM software of zie je dit als een start van een ruimere bedrijfssoftware voor jouw bedrijf de komende jaren?

 

Enkele vragen om over na te denken

Samengevat kan je de volgende vragen stellen:

  • Heb je al een bedrijfssoftware waarin ook CRM software zit?
  • Wat wil je precies doen met verhuur CRM?
  • Hoe zie je het groeipad van zulke CRM software voor de verhuur in uw organisatie?
  • Wilt u op korte termijn vanuit verhuur CRM doorgroeien naar meer bedrijfssoftware voor andere afdelingen?
  • Hoeveel medewerkers telt je commercieel departement?
  • Hoeveel klantenrelaties moet je beheren?
  • Wat verwacht je concreet dat uw mensen kunnen consulteren en registreren in je verhuur CRM?
  • Welke informatie over klanten wil je  laten zien en bewaren?
  • Wat kost het om informatie uit je bestaande software te integreren in je verhuur CRM?

 

In onderstaande sommen wij enkele voordelen van onze verhuur CRM en ERP voor verhuurbedrijven op. 

 

KRACHTIGE EN TOEKOMSTGERICHTE VERHUUR CRM BINNEN EEN TOTAALPAKKET

Onze verhuur CRM en ERP software is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is de beste software voor KMO-bedrijven. Want dit platform vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken, omdat informatie snel doorstroomt. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor gaan medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met deze CRM en ERP software beschik je over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van jouw processen verbetert. En die er voor zorgt dat jij korter op de bal kunt spelen.

 

rental offimac business central rental software

Je kan onze verhuur CRM en ERP software uitbouwen zoals jij wil. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen in jouw onderneming.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En ook wat maatwerk bijvoorbeeld. Deze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket. 

VOORDELEN VAN DE VERHUUR CRM EN MICROSOFT BEDRIJFSSOFTWARE 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze verhuur CRM en ERP software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

blank

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun CRM en ERP software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc.

 

Robert Zegveld

Sales Director, E-MAX Aluminium

GECONTACTEERD WORDEN?