Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT

U wilt uw administratie en werkprocessen sneller en efficiënter laten verlopen?
Of wilt u de meer controle door goede software voor projectmanagement?
En misschien denkt u aan kosten verminderen met moderne software voor projectmanagement?

 

Dankzij onze software voor projectmanagement kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. Bovendien zal u gelijktijdig uw kosten kunnen reduceren. En onze software voor projectmanagement maakt ook komaf met overtollige administratie. Daarnaast helpt zij u totaaloverzicht te behouden. En natuurlijk ook de nodige grip en controle verbeteren.
 

Offimac software voor projectmanagement is een krachtige tool voor elke projectorganisatie. Bovendien is het zeer moderne software die op elk toestel werkt. En waardoor u deze software dus ook van overal kunt gebruiken. Zowel op kantoor, als thuis en op de werven. En dat is wat moderne bedrijven vandaag de dag willen. Wedden dat onze oplossing ook u zal verbazen?

rental offimac clients

SOLIDE SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT VOOR ELKE AFDELING

Onze oplossing heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. En dit doen we aan de hand van goede software en uitstekende diensten voor de implementatie.

U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, en deze allemaal één voor één installeren. Maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de beste oplossing die u het meeste efficiënt.

Offimac software ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor projectmanagement:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

ONZE SOFTWARE KUNT U STAP VOOR STAP UITBOUWEN

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne projectbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Naast een calculatieprogramma willen projectbedrijven ook een goede opvolging van de werven. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis.

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Aan onze mobiele software voor projectmanagement kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

BUSINESS CENTRAL, DE BASIS VOOR DE SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN ZEER GOEDE KEUZES VOOR UW BEDRIJF

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

OPLOSSINGEN DIE SAMENWERKEN MET SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?