Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

PLANNING SOFTWARE VOOR PRODUCTIE

Denk je aan een goede oplossing voor de planning van je productieprocessen?
Zoek je goede planning software productie hiervoor?
En wil je ook meer weten over de voordelen van onze planning software voor jouw bedrijf?

 

Wij hebben sterke planning software voor productie, voor de grafische planning van orders, machines, transporten, service en nog andere planningsbehoeften. Dankzij onze grafische planningsborden zie je de zaken die je moet plannen. En met simpele muisklikken plan je efficiënt via slepen & drop. Onze planning software voor productie helpt je snel, doelgericht en gestructureerd te werken. En zij laat toe snel en accuraat bij te sturen waar nodig. Zodat een dispatcher kort op de bal kan spelen. En de juiste dingen kan doen. Want goed visueel overzicht leidt tot een betere planning, meer rendement en meer efficiëntie. En dat willen productiebedrijven.

Relevante data uit andere systemen wordt gekoppeld aan onze planborden. Zodat je medewerkers geen dubbelwerk moeten doen. En alles up-to-date is.

Onze planning software voor productie is inzetbaar in vele branches binnen de productiewereld.

blank

SOFTWARE VOOR PLANNING DIE SAMENWERKT MET ANDERE TOEPASSINGEN

Goede planning software voor productie doet productiebedrijven geld verdienen, daar zijn wij zeker van. Dus hiervoor ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen en grafische planborden.

Wij hebben zowel oplossingen voor projectplanning, productieplanning, teamplanning, machineplanning en nog andere behoeften.

En ons sterk punt is dat deze alle met elkaar samenhangen! Daarnaast integreren wij deze natuurlijk ook met de rest van onze software voor onder andere administratie, projecten, productie en services.

Zodat alles 1 sterk digitaal systeem vormt. En u zo weinig werk werk moet doen om alles en iedereen goed op elkaar af te stemmen.

 

blank
blank

Daarnaast synchroniseren wij ook met tijdsregistratie en mobiele apps.

Bovendien kunnen we onze planning software voor productie helemaal op maat van jouw specifieke wensen inrichten. Want wij kunnen maatwerk doen. En dus hier en daar wat extra aanpassingen doen als dat belangrijk is voor jouw bedrijf.

Onze planning software voor productie is daardoor ook een unieke oplossing. Omdat onze planningssoftware flexibel is in plaats van een statisch systeem.

Handige functionaliteiten zoals kaartintegratie, routeplanning, verloven, ziektes, werfbezoeken, inspecties, opleidingen en andere zaken kunnen eveneens ingebouwd worden als u dat wenst.

 

Voor bepaalde specifieke branches hebben we ook nog andere software voor de planning in huis. Omdat zij nog wat meer bijkomende eisen stellen aan hun planningssoftware.

En dus hebben we ook voor die sectoren specifieke grafische planborden met extra functionaliteiten.

Maar in essentie doen alle grafische planborden hetzelfde.

Want door middel van het slepen van opdrachten, resources en taken worden de juiste zaken op de juiste opdrachten gezet. En die planning wordt dan op haar beurt digitaal verder afgestemd met de rest van uw organisatie. Ook informatie over afgewerkte taken, budgetten en andere data kan terug op de planborden getoond worden als uw planners dat wensen (optioneel).

 

blank

PLANNING SOFTWARE VOOR PRODUCTIE IN COMBINATIE MET ANDERE SOFTWARE

Onze planning software voor productie werkt ook samen met Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is de beste software voor KMO-bedrijven. Want dit platform vermindert de administratie, verbetert de interne organisatie en helpt om kosten te besparen.

Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken, omdat informatie snel doorstroomt. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen medewerkers meer tijd voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Specifiek voor bouwbedrijven ontwikkelden wij ook calculatie- en projectsoftware op Business Central.

Met de Business Central software beschikken bouwbedrijven over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van hun processen verbetert.

En die er voor zorgt dat zij korter op de bal kunnen spelen.

blank
rental offimac business central rental software

Je kan Business Central in combinatie met onze planning software voor productie uitbouwen zoals jij het wil. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Want deze oplossing is een flexibel systeem dat iedere klant helemaal volgens zijn wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is Business Central erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor, op werven als onderweg graag met hun softwarepakket. 

 

TROEVEN VAN ONZE PLANNING SOFTWARE VOOR PRODUCTIE & BUSINESS CENTRAL

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer goede keuze voor KMO-productiebedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Eén van onze sterktes is dat wij sterke grafische planningssoftware hebben die we kunnen koppelen aan Business Central. Zodat klanten daarmee zeer efficiënt kunnen plannen. En informatie tussen de 2 softwarepakketten synchroniseert. En daarmee realiseren we dus ook zeer efficiënte planning voor Business Central.

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze planningssoftware en Business Central:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

Synchroniseert online

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

blank

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc.

 

Robert Zegveld

Sales Director, E-MAX Aluminum

GECONTACTEERD WORDEN?