Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

NAVISION IMPLEMENTEREN WIJ AL SINDS 1996, ALS DERDE IN BELGIË

Op zoek naar software voor bedrijven?
Samen met ons de nieuwste versie van Navision software implementeren voor een efficiënte organisatie van uw verkoop, planning en administratie?
Of zijn er andere toepassingen waarmee we jou van dienst kunnen zijn?

 

Navision is de oude benaming voor het ERP-softwarepakket dat sinds 2002 eigendom is van Microsoft. Het is een bedrijfssoftware waarmee u alle afdelingen van uw bedrijf kunt aansturen. Deze software is specifiek gericht op KMO’s van 1 tot 250 medewerkers en telt 100.000 bedrijfsklanten, in vele sectoren.

Navision werd door Microsoft hernoemd naar Microsoft Dynamics NAV. En het heet vandaag Microsoft Dynamics 365 Business Central.

rental offimac clients

NAVISION WERD MICROSOFT DYNAMICS NAV IN 2006

Al sinds 1996 levert Offimac software-oplossingen op basis van Navision. En Offimac was daarmee het 3de bedrijf in België dat met dit pakket startte.

Sindsdien hebben wij dus ook heel wat expertise alsook oplossingen op Navision kunnen opbouwen. En daardoor zijn we dus ook een heel ervaren Navision partner geworden. Het grote voordeel hiervan voor klanten is dat zij in zee konden gaan met een goed pakket van een goede partner. En dat zij gerust konden zijn voor een goede aanpak van de implementatie van Navision. Want beide factoren zijn belangrijk om tot een goed resultaat voor uw bedrijf te komen. Meer info over onze projectaanpak vindt u ook elders op deze site.

Zoals u hierboven ook kon lezen werd Navision in 2006 hernoemd in Dynamics NAV.

DE VOORDELEN VAN NAVISION EN DYNAMICS NAV ZIJN NOG STEEDS ACTUEEL

Navision had veel sterke punten. En het werd terecht de nummer 1 ERP-bedrijfssoftware voor KMO’s. Enkele van de belangrijkste kenmerken van Navision waren:

  1. Navision is zeer gebruiksvriendelijk en herkenbaar
  2. Het ziet er uit en integreert standaard met Microsoft Office, Word en Excel
  3. Navision is functioneel zeer uitgebreid
  4. Het is schaalbaar, je kan heel klein starten en doorgroeien
  5. Dit pakket is flexibel: er is heel veel standaard beschikbaar, uitbreiden met apps of maatwerk kan altijd … maar alles blijft 1 Navision geheel
  6. Dit pakket is prijsmatig interessant
  7. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie van Navision
  8. En het zorgt voor een naadloze integratie met haar andere software
  9. De software kan op tal van toestellen en platformen draaien
  10. Verschillende licentie- en huurformule mogelijk voor Navision software, u kan kiezen voor de vorm en financiering die u wil.

GA VOOR DE NIEUWE VERSIE EN STEL UW SYSTEEM SAMEN MET ONZE OPLOSSINGEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor KMO-bedrijven. En daarmee zijn we uniek. Want onze aanpak zorgt ervoor dat bedrijven tijd, geld en kopzorgen besparen. En dat zij zeker zijn van goede oplossingen die samenwerken. Bovendien kunnen klanten heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner die de verantwoordelijkheid neemt. En ook dat is een groot pluspunt.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten, die we kunnen combineren:

 

VOORDELEN VAN DE NIEUWE BUSINESS CENTRAL SOFTWARE VOOR BEDRIJVEN

Zoals u hierboven kon lezen heet de nieuwe versie van dit pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. Dus tal van redenen om te kiezen voor dit nieuwe pakket!

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor uw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

ONZE KLANTEN VERTELLEN GRAAG WAAROM ZIJ KOZEN VOOR NAVISION

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc.

Al meer dan 20 jaar werken we succesvol en met plezier samen.

Robert Zegveld

Sales Director, E-MAX Aluminium

GECONTACTEERD WORDEN?