AUTOMATISCHE ACTIVERING VAN BEVEILIGINGSSTANDAARDEN IN MICROSOFT 365

!!! ACTIE VEREIST VÓÓR 11 MAART 2024 !!!

We willen je graag informeren over een belangrijke update met betrekking tot de beveiliging van je Microsoft 365-account. Vanaf 11 maart 2024 zal Microsoft een versnelling hoger schakelen en automatisch beveiligingsstandaarden activeren, zoals multi-factor authenticatie (MFA), op alle Microsoft 365-tenants waar dit nog niet actief is voor alle gebruikers.

Om ervoor te zorgen dat jouw account en gegevens goed beschermd zijn, vragen we je vriendelijk om vóór 11 maart 2024 de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Log in op je Microsoft 365-account via deze link: https://mysignins.microsoft.com/security-info

Stap 2: Controleer of MFA al is ingeschakeld voor je account. Als dit het geval is, hoef je geen verdere actie te ondernemen. Zo niet, ga dan verder met stap 3.

Stap 3: Voeg een aanmeldingsmethode toe:

  • Klik op “Aanmeldingsmethode toevoegen”.
  • Selecteer “Authenticator-app”.
  • Installeer de Microsoft Authenticator-app op je smartphone en volg de instructies om de QR-code te scannen en je account te verifiëren.
  • Selecteer uw standaard aanmeldmethode.
  • Uw account is veilig!

Controleer ook of alle gebruikers binnen je organisatie MFA hebben ingeschakeld. Als dat niet het geval is, stuur hen dan deze instructies om dit te doen.

Als je hulp nodig hebt bij het activeren van MFA of als je andere vragen hebt over deze wijziging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en ervoor te zorgen dat je account veilig blijft.

We willen benadrukken dat het belangrijk is om deze stappen vóór 11 maart 2024 te voltooien om ervoor te zorgen dat je account tijdig wordt beschermd tegen mogelijke bedreigingen en om eventuele onderbrekingen in het scannen van e-mails te voorkomen.

Bedankt voor je aandacht en voor het nemen van de nodige stappen om de veiligheid van je account te waarborgen.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het instellen van MFA, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen naast hardware en systemen: