Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ERP software en CRM voor bedrijven

Denkt u aan een efficiënte aanpak van uw verkoop, planning en administratie? Bent u op zoek naar goede CRM of ERP software voor uw bedrijfsprocessen? En wilt u ook meer weten over de voordelen van deze software voor uw bedrijf?   Bij ons vindt u de beste CRM en ERP software voor de KMO. Want wij hebben kant-en-klare CRM en ERP software voor tal van sectoren. En wij realiseren volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen. Onze software voor bedrijven steunt op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een sterk digitaal systeem dat kan meegroeien met de behoeften van vandaag en morgen. Want Business Central is moderne en mobiele bedrijfssoftware van Microsoft. En Microsoft, dat is de beste garantie voor zeer goede software met toekomstperspectief.
rental offimac clients

Krachtige en toekomstgerichte CRM en ERP software voor al uw afdelingen

Onze CRM en ERP software is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is de beste software voor KMO-bedrijven. Want dit platform vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken, omdat informatie snel doorstroomt. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met deze CRM en ERP software beschikt u over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van uw processen verbetert. En die er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen.  
rental offimac business central rental software
U kan deze CRM en ERP software uitbouwen zoals u wil. Want u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En ook wat maatwerk bijvoorbeeld. Deze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten. Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.   

Voordelen van de CRM en ERP software van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie.  Ontdek hier enkele van de voordelen van deze CRM en ERP software voor uw bedrijf:  
R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Ontdek hier meer over onze andere oplossingen voor bedrijven

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z. Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:  

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Klanten vertellen waarom zij kiezen voor de oplossingen van Offimac

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun CRM en ERP software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc. Al meer dan 20 jaar werken we succesvol en met plezier samen.
Robert Zegveld

Sales Director, E-MAX Aluminium