software verhuurbedrijven

ERP SOFTWARE VOOR VERHUUR DIE ZORGT VOOR EEN VLOTTE AANPAK

Bent je op zoek naar nieuwe software voor je verhuurbedrijf?
Wedden dat je met onze ERP software voor verhuur jouw bedrijf efficiënter kan laten werken?
Of wilt u meer grip en controle dankzij ERP software verhuur?

 

Voor elk verhuurbedrijf is de implementatie van ERP software voor verhuur een must. Want goede ERP software stuurt de processen efficiënt aan. En helpt om de verkoop, planning en administratie op punt te stellen. Met Offimac ERP software voor verhuur kan je niet alleen de alledaagse taken van uw bedrijf efficiënter laten verlopen. Maar je kan ook de kosten reduceren. Bovendien krijg je met ERP software voor verhuur meer grip en controle op uw bedrijf. En dankzij goede data-inzichten je kan de juiste gefundeerde managementkeuzes voor de toekomst maken. Omdat onze ERP software de juiste en nodige informatie hiervoor aanreikt.

Goede ERP software voor verhuur helpt u dus om jouw bedrijf in goede banen te leiden. En om een goede organisatie neer te zetten!

rental offimac clients

SOLIDE ERP SOFTWARE VOOR VERHUUR VIND JE BIJ OFFIMAC

Onze geïntegreerde ERP software voor verhuur vermindert administratie, verbetert de organisatie en helpt kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van offerte tot factuur. Het voordeel hiervan is dat medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze oplossing voor verhuurbedrijven is een geïntegreerd systeem dat de efficiëntie verbetert. En dat er voor zorgt dat verhuurders kort op de bal kunnen spelen.

Offimac ERP software voor verhuur ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze ERP software voor verhuur:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Offertes

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Retours

ONZE ERP SOFTWARE VOOR VERHUUR KAN JE STAP VOOR STAP UITBOUWEN

rental offimac business central rental software

Je kan jouw systeem modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne ondernemingen zijn meer en meer mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar je werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat jouw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als je zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap wilt laten groeien? Dan zit je zeer goed bij ons! 

Naast een ERP-programma voor verhuur willen verhuurbedrijven ook een goede rapportering. Omdat zij grip en controle willen. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wil je deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis.

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Aan onze mobiele ERP software voor verhuur kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

ONTDEK BUSINESS CENTRAL VAN MICROSOFT, DE BASIS VOOR ONZE OPLOSSING

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan je zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE ERP SOFTWARE VOOR VERHUUR

Een van de belangrijkste voordelen van onze ERP verhuursoftware is dat het het beheer van klanten vereenvoudigt. Met behulp van onze ERP software voor verhuur kunnen verhuurbedrijven gemakkelijk informatie over klanten opslaan. Dit maakt het makkelijker om snel te reageren op vragen of opmerkingen van klanten en om hen te benaderen als er problemen zijn.

Daarnaast zijn er nog andere voordelen aan het gebruik van ERP verhuursoftware. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij het beheren reserveringsgegevens, het automatiseren van facturerings- en betalingsprocessen en het bieden van inzicht in de voorraad en beschikbaarheid van verhuurproducten. Hierdoor kan de gebruiker tijd en moeite besparen en het verhuurproces efficiënter laten verlopen.

Onze ERP software voor verhuur wordt ook gebruikt om het verhuurproces te integreren met andere bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld het boekhoudsysteem of de kassa. Dit kan helpen bij het voorkomen van fouten en het verbeteren van de samenwerking tussen afdelingen. Bovendien kan verhuursoftware ook worden gebruikt om klanten te informeren over beschikbaarheid en prijzen, en om reserveringen te accepteren en te beheren via een selfservice-portaal of een mobiele app.

 

Zie hierbij ook enkele voordelen van onze ERP verhuursoftware samengevat:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Toekomstgericht

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN ZEER GOEDE KEUZES VOOR VERHUURBEDRIJVEN

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor verhuur werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan deze ERP software ook laten installeren op lokale servers. Offimac ERP software voor verhuur kan u uitbreiden met gebruikers en modules wanneer je wil. Want deze toepassing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

ANDERE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC VOOR VERHUUR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?