Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

CALCULATIEPROGRAMMA BOUW

Bent u op zoek naar een calculatieprogramma voor bouw?
Wilt u een moderne oplossing hiervoor?
Dan zijn wij graag uw partner!

 

Als bedrijf dat gebruik maakt van calculatie voor uw klanten hoeven we u niet te vertellen hoe belangrijk een juiste calculatie is. Om de alledaagse taken voor uw bedrijf dan ook efficiënter, juister en gemakkelijker te maken kan u best eens overwegen om een modern calculatieprogramma voor bouw te implementeren. Zodat u vlot voor- en nacalculaties kan uitvoeren.

Indien u echte efficiëntie wilt bereiken kan u dit calculatieprogramma bouw best implementeren in een geïntegreerd systeem dat niet alleen uw efficiëntie verhoogt maar ook uw grip en controle vergroot. En zelfs uw kosten verlaagt.

rental offimac clients

SOLIDE SOFTWARE VOOR DE BOUW MET EEN CALCULATIEPROGRAMMA VOOR BOUW

Indien u als bouwbedrijf ervoor kiest om met calculatieprogramma voor bouw de werking van uw bedrijf te verbeteren kijkt u best even naar de verschillende mogelijkheden die er zijn. U kan kiezen voor enkel het calculatieprogramma bouw of voor één geïntegreerd systeem waarvan het calculatieprogramma bouw een onderdeel is. Wij leveren deze laatste oplossing.

Onze geïntegreerde software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor bouwbedrijven is een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat klanten kort op de bal kunnen spelen.

Offimac software ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor de bouw, met daarbij ook een specifiek calculatieprogramma voor bouw:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

ONZE SOFTWARE KUNT U STAP VOOR STAP UITBOUWEN

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Naast een calculatieprogramma voor bouw willen bouwbedrijven ook een goede opvolging van de werven. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis.

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense
blank
blank

Aan onze mobiele software kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

BUSINESS CENTRAL IS DE BASIS VOOR ONS CALCULATIEPROGRAMMA VOOR BOUW

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONS CALCULATIEPROGRAMMA VOOR BOUW

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN ZEER GOEDE KEUZES VOOR UW BEDRIJF

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

OPLOSSINGEN DIE COMPLEMENTAIR ZIJN MET ONZE SOFTWARE VOOR CALCULATIE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?