Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BUSINESS CENTRAL VERHUURSOFTWARE: WIJ ZIJN DE PARTNER

Denk je aan het implementeren van Business Central verhuursoftware voor je bedrijf?
Want je wil efficiënter werken en tijd besparen?
En wil je ook graag oplossingen van een partner die de verhuur door en door kent?

 

Overweeg je de implementatie van Business Central verhuursoftware in jouw onderneming? Heel goed! Maar weet je niet goed hoe hier aan te beginnen? Dan zijn wij er om jou te helpen! Dit zijn tips die we jou graag meegeven om jouw project goed aan te pakken.

rental offimac clients

ONZE BUSINESS CENTRAL VERHUURSOFTWARE IS KANT-EN-KLAAR

De Business Central verhuursoftware van Offimac is speciaal is ontworpen om het verhuurproces te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verhuren van materieel, zoals machines of gereedschap, maar ook om het verhuren van ruimtes, zoals kantoorruimtes of evenementenlocaties. De software maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van de te verhuren goederen of diensten bij te houden, reserveringen te maken en te beheren, contracten te beheren en betalingen te verwerken.

 

Business Central verhuursoftware is meer dan technologie – het gaat om bedrijfswinst

Tijdens de zoektocht naar dé juiste Microsoft Dynamics 365 verhuursoftware dienen zich misschien meerdere oplossingen aan. Wees er je echter van bewust dat de keuze voor bepaalde software een keuze is voor de komende 5 à 10 jaar. Hou dus ook rekening met uw functionele eisen van de toekomst. En met de bewezen expertise en garanties die je partner biedt om met je bedrijf mee te evolueren. Dat verhuursoftware mobiel moet zijn en kan werken op elk toestel is vandaag de dag een must. Dat je verhuursoftware moet integreren met Office is eveneens een basisvereiste. Maar toets ook eens af hoe ver je mogelijke leveranciers staan inzake artificiële intelligentie, big data, internet of things enz. Want ook dat zal in de toekomst een grote rol spelen.

De voordelen van het gebruik van onze Business Central verhuursoftware zijn talrijk. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij het beheren van klanten- en reserveringsgegevens, het automatiseren van facturerings- en betalingsprocessen en het bieden van inzicht in de voorraad en beschikbaarheid van verhuurproducten. Hierdoor kan de gebruiker tijd en moeite besparen en het verhuurproces efficiënter laten verlopen.

Onze Business Central verhuursoftware kan ook worden gebruikt om het verhuurproces te integreren met andere bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld het boekhoudsysteem of de kassa. Dit kan helpen bij het voorkomen van fouten en het verbeteren van de samenwerking tussen afdelingen. Bovendien kan verhuursoftware ook worden gebruikt om klanten te informeren over beschikbaarheid en prijzen, en om reserveringen te accepteren en te beheren via een selfservice-portaal of een mobiele app.

Denk op langere termijn – en dan is Business Central verhuursoftware van Offimac een goede keuze

Continuïteit en flexibiliteit zijn meer dan ooit de belangrijkste criteria voor nieuwe verhuursoftware. Want je wilt gerust zijn dat je investering in nieuwe bedrijfssoftware lang meegaat. Dus wil je continuïteit van je softwareleverancier. Maar ook flexibiliteit. Omdat je bedrijf of behoeften in de loop der jaren mogelijks ook gaan veranderen, en hier of daar toch wat maatwerk of apps wenselijk zijn. En wat je zeker niet wilt is binnen een paar jaar met een failliete leverancier of verouderd pakket zitten. Of met een pakket van een leverancier die niets wil veranderen.

Stof tot nadenken voor veel ondernemers op zoek naar nieuwe verhuursoftware. En allemaal elementen om toch nader te bespreken met je potentiële leveranciers. 

 

ONZE BUSINESS CENTRAL VERHUURSOFTWARE KAN JE PER MODULE ACTIVEREN 

Je kan stap voor stap nieuwe modules van onze Business Central verhuursoftware implementeren.  En je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om afdeling per afdeling te gaan. Het voordeel hiervan is je onderneming kan opschalen wanneer het past. Maar als je het beste rendement wil halen, kies je wel best voor een oplossing die al je afdelingen kan ontsluiten. Want daardoor kan je op termijn ook het meest besparen.

Hierbij vermelden we graag enkele van de modules die allemaal mooi op elkaar aangesloten zijn in onze Business Central verhuursoftware:

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

VAN CRM NAAR VERKOOP, PLANNING EN NOG VEEL MEER

blank

In de verhuur begint veel van de contracten bij menselijke relaties en offertes. En die wil men goed kunnen beheren.

In onze verhuursoftware vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt bedrijven om hun commerciële relaties, contacten en opportuniteiten te managen. Want CRM hoort er bij in moderne software voor verhuurbedrijven.

Met de marketingmodule kun je ook campagnes versturen en opvolgen. En voor commerciële mensen is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de bestekken, contracten en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

Aan onze mobiele verhuursoftware kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis, die onze software voor verhuurbedrijven vervolledigen:

 

 • Verhuurplanning
 • Planning van machines en mensen
 • Transportplanning
 • Serviceplanning
 • GANTT planning
blank
blank

Naast administratie en planning willen verhuurbedrijven ook een goede opvolging van de zaken hebben. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze verhuursoftware ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten binnen de software voor verhuur.

Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze extra software voor verhuurbedrijven in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

VOORDELEN VAN ONZE BUSINESS CENTRAL VERHUURSOFTWARE

Eén van de belangrijkste voordelen van onze Business Central verhuursoftware is dat het de verhuurprocessen vereenvoudigt en versnelt. Met behulp van deze software kunnen verhuurbedrijven bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwe verhuurovereenkomsten aangaan, de beschikbaarheid van hun inventaris bijhouden en de verhuurstatus van hun spullen volgen. Dit maakt het mogelijk om sneller te reageren op verzoeken van klanten en om de verhuurprocessen efficiënter te laten verlopen

De sterkte van de Microsoft Dynamics 365 Business Central verhuursoftware van Offimac is dat wij kant-en-klare verhuursoftware hebben. En dat we elke afdeling van het verhuurbedrijf kunnen automatiseren. Zodat verhuurbedrijven stap-voor-stap hun digitaal systeem kunnen uitbouwen. En dat alles met elkaar samenwerkt, zonder dat duur maatwerk nodig is om pakketten met elkaar te verbinden. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren. En dit alles maakt onze verhuursoftware ook zeer compleet. Want de mogelijkheden van onze software voor verhuurbedrijven zijn werkelijk zeer groot.

Ontdek hier nog meer voordelen van onze Business Central verhuursoftware: 

 • Gebruiksvriendelijk
 • Toekomst- en bedrijfszeker
 • Heel erg betrouwbaar
 • Betaalbare software voor verhuurbedrijven
 • Zeer modern
 • Op maat van de verhuur
 • Cloud en lokaal mogelijk
 • 100% mobiel
 • Kant-en-klaar op maat van verhuur
 • Elke afdeling kunnen we automatiseren
 • Maatwerk kan in onze software voor verhuur
 • Geniet de steun van Microsoft
 • Zeer veel internationale ondersteuning

 

blank

MICROSOFT EN OFFIMAC ZIJN DE BESTE PARTNERS VOOR JOUW SOFTWARE

Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. De Offimac software voor verhuur werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor verhuurbedrijven zit je goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van dit verhuurplatform!

Ontdek hier meer over onze Microsoft Dynamics 365 Business Central verhuursoftware:

 

WAT OOK NOG INTERESSANT OM WETEN IS OVER ONZE SOFTWARE VOOR VERHUUR

blank

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

Gewezen Algemeen Directeur, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?