Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BUSINESS CENTRAL NIEUWSTE VERSIE? WIJ ZIJN UW PARTNER!

Denkt u aan Business Central in de nieuwste versie voor uw bedrijf?
Bent u op zoek naar een betrouwbare softwarepartner?
En wilt u ook weten hoe Business Central in de nieuwste versie het verschil kan maken voor uw bedrijf?

 

Business Central in de nieuwste versie implementeren vereist kennis, kunde en ervaring. Want het gaat niet alleen over de software Business Central in de nieuwste versie. Het gaat er ook om uw business te kennen en te weten hoe deze zo efficiënt mogelijk aangestuurd kan worden. En net dat onderscheidt een ervaren partner zoals Offimac. Want Offimac heeft meer dan 40 jaar ervaring in bedrijfssoftware en IT in het algemeen.

Iedere goede softwarepartner heeft een methodologie om zijn oplossing voor u te implementeren. Sommigen volgen hiervoor internationale normen, sommigen de verplichte methodologie van Microsoft. En nog anderen volgen een eigen methodologie gebaseerd op een mix van beide of ISO. Het voordeel van deze laatste is dat er niet alleen een methodologie gevolgd wordt, maar hierop ook jaarlijkse externe audits plaatsvinden. En dat garandeert klanten dan ook dat niet alleen de theorie gekend is maar deze ook effectief wordt toegepast.

In onderstaande geven wij u graag een overzicht van hoe zulk een aanpak voor Business Central in de nieuwste versie er zou kunnen uitzien en waarop u uw potentiële Business Central partner kan bevragen.

BUSINESS CENTRAL IN DE NIEUWSTE VERSIE IS MODERNE BEDRIJFSSOFTWARE

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een softwareplatform dat zich specifiek richt op kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is een software die zowat alle afdelingen van uw bedrijf kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt deze oplossing heel erg op Microsoft Office. En het werkt er ook naadloos mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dit systeem door miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt wordt.

De grote troeven van Business Central in de nieuwste versie zijn:

 

rental offimac business central rental software
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Herkenbaarheid dankzij de vertrouwde schermen van Microsoft Office
 • Productiviteit van mensen staat centraal
 • Rapportering volgens ieders wens
 • Mobiel en bruikbaar op elke toestel
 • Kan lokaal of in de cloud, zoals u verkiest
 • Zeer makkelijk uit te breiden met apps, add-ons of maatwerk
 • Schaalbaar: dit is een systeem vanaf 1 gebruiker
 • Flexibel op veel mogelijke manieren
 • Kan zowel in de cloud als lokaal op servers werken
 • Er is ruime keuze aan Business Central partners 

BUSINESS CENTRAL? WERK SAMEN MET ONS!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is bedrijfssoftware voor meerdere afdelingen van uw bedrijf. Het is ook een vrij grote oplossing die vele geledingen van uw organisatie beïnvloedt. Een geplande en gestructureerde aanpak van de implementatie is mede hierdoor ook echt nodig is. En dit zeker ook omdat uw operationele activiteiten tijdens de implementatie zelf ongestuurd moeten blijven verlopen.

Enkele tips die we sowieso alvast willen meegeven, zijn:

 

 • De implementatie van nieuwe software verandert uw organisatie en soms de werkwijze van mensen, wat niet iedereen even prettig vindt; hou zeker rekening met de menselijke gevoeligheden
 • Een goede implementatie van de nieuwste versie van Business Central vereist discipline en structuur. Want software werkt volgens de manier waarop uw processen zijn ingericht in de software, wat op zijn beurt van gebruikers ook een gestructureerde discipline en medewerking vraagt
 • Het engagement van management en medewerkers is een must
 • Een goede aanpak en een goede voorbereiding zijn buitengewoon belangrijk
 • Investeer zeker in voldoende opleiding voor uw personeel! U krijgt het dubbel en dik terug.
 • Laat u begeleiden door een ervaren partner die bewezen heeft professioneel te werken
 • Ga bij voorkeur in zee met een aanbieder die bewezen hebben thuis te zien in uw branche. Want dit verhoogt uw kans op succes en daarvan kan uw bedrijf leren
 • Kijk niet te veel om naar uw oud softwaresysteem, maar laat u vooral inspireren door de nieuwe software zelf: u zal nieuwe mogelijkheden ontdekken
 • Meer dan 50% van het succes van implementaties hangt af van mensen, niet van technologie. Een aangenaam gevoel bij de medewerkers van uw Business Central partner is dus ook zeer belangrijk. Want software implementeren is “menselijk” werk. Dat moet klikken gewoon!

 

De implementatie van nieuwe bedrijfssoftware hangt meestal ook samen met andere veranderingen in uw bedrijf.

Offimac heeft 40 jaar ervaring in dit alles. Wij zijn dus een ervaren partner voor Business Central in de nieuwste versie. En naast ervaring beschikt Offimac ook over tal van sectorspecifieke modules voor dit pakket. Elders op deze site vindt u hier meer info over.

 

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE EXTRA OPLOSSINGEN VOOR BUSINESS CENTRAL

Wij leveren digitale totaaloplossingen rond Business Central en de nieuwste versie. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE PARTNER OFFIMAC

RAJA is een B2B-postorderbedrijf dat van oorsprong gespecialiseerd is in verpakkingsmateriaal. Wij zijn een internationale groep met een belangrijk Europees distributiecentrum in Tongeren.

Goede software is cruciaal om onze processen aan te sturen. De ERP software van Offimac stelt ons in staat jaarlijks 10% en meer te groeien.

Al meer dan 25 jaar werken we succesvol samen.

Wido Bourel

Bestuurder, RAJA Group

GECONTACTEERD WORDEN?